Spring naar bijdragen

Flutty

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Flutty

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Zoiets lijkt me ook heel plausibel. Ik heb een DA gevonden. De specifieke link voor regio's Friesland ,Groningen etc werkt helaas niet. De link naar het algemene overzicht wel.
 2. Bedankt voor je uitgebreide en informatieve reactie. Dat waardeer ik heel erg! Dat ik zonder eerst goed ingelezen een konijntje in de dierenwinkel heb gekocht is mijn eigen schuld. Ik wil er echter alles aan doen om Fluffy zo gelukkig en gezond mogelijk te houden/maken. Ze doet gelukkig wel binkies. Of ze inderdaad geen 6 weken is durf ik niet te zeggen. Ik heb wél een paspoort gekregen waar de geboortedatum op staat met inenting en stempel van de DA. Helaas werkt de link met voornaamste DA's in oa regio Groningen niet. Ik wil echter wel zsm op consult.
 3. Hallo, Ik heb een Teddy dwerg van bijna 2,5 maand jong. Ze is erg lief, spontaan en nieuwsgierig. Ze is echter nog erg klein en licht. Met 350 gram, zo heb ik gelezen, komt ze toch snel 250 gram te kort. We hebben haar nu een week en ze eet wel goed. Vooral hooi. De bix - Selective junior - eet ze nú gelukkig ook (volgens de winkel kreeg ze het daar ook te eten), maar dat heeft toch zeker 5 dagen geduurd. Ook drinkt ze goed. Haar plasjes en keutels zien er netjes droog en rond uit. Ze is in de eerste week amper 10 gram zwaarder geworden. Hopelijk zal dit door de toenemende eetlust snel beter worden. Zijn er mensen met dergelijke ervaringen en hebben jullie nog tips voor mij? Alvast bedankt!
 4. Flutty

  Even voorstellen

  Hallo allemaal! Ik ben Les en ben 40 jaar. Ik heb een zoontje en woonachtig in Groningen. Sinds een week Teddy dwerg in huis. Ze heet Fluffy en is een heerlijk levenslustig konijntje. Ze is 11 weken jong en vindt het fantastisch om door de woonkamer te banjeren. Als je vragen hebt, stuur dan ff een berichtje 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .