Spring naar bijdragen

Milo het konijn

Members
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Milo het konijn geplaatst

 1. Milo het konijn

  Leuke speeltjes

  Omdat de meesten van ons in 'quarantaine' zijn is er veel tijd om aan je huisdier te besteden! Met welke speeltjes hou jij je konijn bezig? Of wat doe je om je konijn bezig te houden? πŸ‡
 2. Vandaag ging ik Milo borstelen en aaien en toen zag ik dat hij een kaal plekje heeft in zijn nek. Ik maak me een beetje zorgen en hoop niet dat hij ziek is of vlooien heeft. Ik wil een afspraak maken bij de dierenarts. Maar voor ik dat doe wil ik weten of het nodig is. 😊
 3. Milo het konijn

  Hooithee

  Ik heb vandaag hooithee voor Milo gemaakt. Hooithee maak je met heetwater en hooi (natuurlijk!) Je doet de hooi in zijn drinkbak en doet er heet water in. Laat de hooi zijn smaak verliezen en haal het eruit. Zorg dan dat de thee op kamertemperatuur is en klaar is kees! (dit is wat ik heb gedaan om hooithee te maken) Maar is hooithee wel gezond voor je konijn?
 4. Milo is bijna altijd buiten, maar sommige dagen is hij gewoon binnen en 's nachts ook. πŸ™ƒ
 5. OkΓ© bedankt, ik heb een afspraak in december bij de dierenarts
 6. Milo is een Hollander en nog niet eens 1 jaar. Maar hij is al heel groot met grote oren. Maar mijn vriendinnen (die hebben dwerg konijnen) zeggen dat Milo te dik is. Dus ik wil weten of mijn konijn te dik is.
 7. Milo die is een buiten/binnen konijn. Wanneer hij buiten is zie ik soms een kat en neem ik Milo zsm mee naar binnen. Maar die kat zie ik steeds vaker vlakbij mijn tuin, en ben bang dat hij in mijn tuin komt om Milo te pakken. Wat kan ik doen om te zorgen dat die kat niet steeds komt? (ik wil zeker geen kattengif gebruiken!) Milo heeft gewoon een ren buiten maar soms als ik oplet dan mag hij gewoon door de hele tuin rennen. Daarom maak ik me zorgen om Milo als hij vrij rent.
 8. Milo vind het lekker om vlakbij zijn neusje te aaien (niet op zijn neus natuurlijk!) en in zijn nekje ^_^
 9. Ik heb een vraag: 'Welk plekje vind jullie konijn het lekkerste om geaait te worden?' 🐰
 10. Maakt niet uit iedereen maakt foutjes!
 11. Mijne is niet heel dik, maar hij is wel groot πŸ˜…
 12. Hij heeft gelukkig alleen maar licht gele pootjes 😊
 13. Zijn pootjes zijn geel door zijn plas
 14. Mijn konijn is ook buiten, maar ik zet het in zijn ren πŸ˜‰
 15. Zelf gebruik ik wollen, zachte kleine dekentjes. Daar kunnen de konijnen zich lekker in verstoppen 😊
 16. Ja, dat snap ik. Maar weet ze niet wat plaspootjes zijn?
 17. Sorry maar ik snap je vraag niet πŸ˜‚
 18. Milo het konijn

  Konijn met plaspoten

  Mijn konijn heeft plaspootjes. Zijn pootjes stinken niet, maar ik ben bang dat het niet goed is voor zijn gezondheid. Kan dat zo zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .