Spring naar bijdragen

robinnetjee

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over robinnetjee

 • Rang
  Groentje

Contact Methodes

 • Website URL
  https://www.rdvphotography.nl/

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 1. Toch ga ik proberen te vragen, stel er komt geen nieuw konijntje voor mijn konijn (ik zeg niet dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren maar stel dat) wat zouden dan jullie tips zijn om mijn konijn nog een fijn leventje te geven? Hier ben ik ook gewoon puur nieuwsgierig naar omdat ik hierover niks op internet kan vinden.
 2. Heel erg bedankt voor jullie reacties. Ik ga dan ook overwegen om mijn konijn een nieuw maatje te geven. Dan heb ik nog een paar vragen hierover aangezien ik hier geen ervaring mee heb: - Waarom moet er een ram bij en geen voedster als ze altijd een zus heeft gehad? - Maakt het uit welke grootte het nieuwe maatje is? Mijn konijn nu is (denk ik) een middelmaat - Kennen jullie goede/fijne centra waar ik een nieuw maatje kan zoeken, zonder mijn konijn daar te laten? Nogmaals bedankt 😊
 3. Hallo, Ik heb denk ik een paar tips nodig. Ik had in 2016 konijntjes gekocht uit het dierenasiel. Dit zijn zusjes. Ze waren toen 4 jaar. Deze konijntjes zitten in een buitenhok met een ren er aan (op steen) waar ze dag en nacht in kunnen. Nu is afgelopen dinsdag 1 van mijn konijntjes helaas overleden aan een longontsteking waar ze heel erg benauwd van werd. Haar leeftijd was 6 jaar en 11 maanden. Maar nu zit dus het andere zusje alleen in het buitenhok. (ze zijn dezelfde leeftijd natuurlijk). Ze is er wel bij geweest bij de dierenarts dat haar zusje werd ingeslapen. De vraag die ik eigenlijk heb is, hoe kan ik mijn overgebleven konijntje van bijna 7 jaar nog een fijn leventje geven zonder haar zusje? Want ze zijn natuurlijk vanaf de geboorte al bij elkaar geweest, ze is niet echt tam (ze komt wel naar me toe maar als ik haar aai gaat ze weg) en ze zit buiten. Ik heb al een beetje op internet rondgesnuffeld over tips maar ik kon niet echt een antwoord vinden. Een nieuw konijn kopen is voor mij geen optie. Dus graag tips over hoe ik haar nog het beste kan verwennen/verzorgen/vermaken. Alvast bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .