Spring naar bijdragen

Eveliene

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Eveliene

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vermoedelijk een week...
 2. Eveliene

  Een crisissituatie

  Hoi Allemaal, Ik heb een crisissituatie.. Mijn zus krijgt ineens morgen een renovatie, dit houd in dat de hond bij mij moet want ze werken gewoon door tijdens mijn zus haar werktijd. Bram is dus verplaatst naar logeerkamer. Maar hij is nog alleen omdat hij nog gecastreerd moet worden. Wat nu... Muziek erbij zetten? Natuurlijk heeft hij gewoon zijn ren enz.... Alleen zit hij nu in een dichte kamer. Tips zijn welkom!
 3. Jawel dan ook. Echt alleen puur wanneer ik geen toezicht kan houden. De kat... Is iets verwent en mag in de avond in me slaapkamer slapen in de mand hahah.... Ik heb een apartement dus de woonkamer grenst aan de slaapkamer en ik hoor alles. Het is puur alleen wanneer ik er niet ben..
 4. Ja hij heeft ook een ren, maar daar kan hij niet in als ik niet thuis ben. Ik heb een kat die hem nog erg interessant vind en ben bang dat hij anders gegrepen word. Ik wil morgen kippengaas gaan kopen om de bovenkant dicht te maken zodat de kat er niet in zou kunnen springen. Zodra ik thuis ben ga ik ook niet meer weg en kan hij dus lekker rond rennen.
 5. Hij heeft een grote kooi... Weet eigenlijk niet hoe groot die precies is, zou ik moeten nameten. Het is een kooi met plastic onderbak. Gewoon een standaard... Bram is trouwens een dwerg konijntje.
 6. Bedankt voor al jullie reacties. Ik moet woensdag zo wie zo naar de da. Het vaccin voor Rdh als ik het goed zeg was vorige week niet meer op voorraad dus die krijgt hij dan nog... Mooie check om te kijken hoe goed hij groeit en of mogelijk de ballen al zijn ingedaald. Bram heeft een ren met kussen erin, een wilgentakken brug, speelballetjes waar je voer in kunt stoppen enz enz... En inderdaad zodra ik thuis kom of voor me werk mag hij zich helemaal uitleven! Ik heb helaas 1 kat die Bram nog als speelgoed ziet dus kan hem niet in de ren laten als ik niet thuis ben. Ik zal woensdag nog even verslag doen van de da. Fijn forum hoor!
 7. Eveliene

  Bram is alleen

  Beste allemaal, Ik ben hier nieuw en heb graag jullie advies. Ik he bram nu bijna 3 weken in huis maar heb het idee dat hij eenzaam is. Hij is nog niet gecastreerd en dat doet mijn da ook pas bij 6 maanden. Nu is het zo dat Bram als ik thuis ben heerlijk door de ren heen gaat en in zijn kooi rent. Heerlijke hupsjes maakt en blij is. Maar toch heb ik ergens het gevoel dat hij eenzaam is. Ik heb hier al gelezen dat je niet kan koppelen zolang de ram niet geholpen is. Wat moet ik nou.... Zijn er alternatieven om hem minder eenzaam te laten zijn? Ik kon niet direct een vriendin voor hem meenemen daar dit op mijn pad kwam door omstandigheden.
 8. Eveliene

  Nieuw hier

  Hoi, Ik zal me even voorstellen. Ik ben Eveliene en trotste bezitter van Bram, bijna 13 weken oud. Ik zal dit forum goed gaan gebruiken en wel voor het zorgen dat Bram niet te eenzaam is tot er een vriendin bij kan. Dit forum /site al meerdere keren bezocht dus dacht hups.. Even lid worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .