Spring naar bijdragen

Bunniesbennieenmolly

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Bunniesbennieenmolly

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Kijk dat doen ze ook. Maar steeds vaker ook rijden. De dierenarts zei dat dit gwn is omdat er geen vrouwtje is.
 2. Ze likken wel soms en zijn ook wel lief soms. Maar steeds vaker is het vooral rijden op elkaar.
 3. Bunniesbennieenmolly

  Twee rammen

  Heyy, ik heb twee rammen. Ik dacht een voedster en een ram maar het bleken twee jongens te zijn. De ene gaat de hele tijd op de andere (echt elke minuut). Hij trekt dan een aan zijn nekvel. De andere is onderdanig maar is ook een keer op de andere gaan rijden. Ik vind het er vrij heftig uit ziet en heb ze toen we weg gingen even uit elkaar gehaald voor twee uur. Ik hoop dat dit gedrag afneemt na de castratie want ik vind het zielig voor mijn onderdanige konijn. Bijde zijn 4 maanden en 6 dagen. En worden morgen gecastreerd. Gr een bezorgd konijnenbaasje.
 4. Bedankt! Mijn vader meteen een berg hout/boom snippers gehaald hadden we nog liggen. En ze vinden het heel leuk en geeft een natuurlijke uitstraling. Hele goeie tip en word niet snel vies. Bedankt!
 5. Ja ik heb een grote bak van steen met eerst een berg harde aarde en daar boven is het wat loser waar ze kunnen graven maar als ik er zand in doe ben ik dus bang dat het minder vast is en ze vet ver kunnen graven.
 6. Hoi, ik heb vier konijnen in een ren met allemaal natuurlijke dingen waaronder aarde. Nu heb ik 2 wit gevlekte konijnen en een licht bruine na een uurtje spelen zijn ze harstikke vies. Zou ik ook zand kunnen gebruiken? Of graven ze dan te diep? Ik heb wel stenen er onder liggen maar dat is een paar meter diep. Ik kan ook geen stenen ren doen omdat er heuvels in zitten. Groetjes Myrthe en de 4 bunnies❤️
 7. Hoi, ik heb vier konijnen in een ren met allemaal natuurlijke dingen waaronder aarde. Nu heb ik 2 wit gevlekte konijnen en een licht bruine na een uurtje spelen zijn ze harstikke vies. Zou ik ook zand kunnen gebruiken? Of graven ze dan te diep? Ik heb wel stenen er onder liggen maar dat is een paar meter diep. Ik kan ook geen stenen ren doen omdat er heuvels in zitten. Groetjes Myrthe en de 4 bunnies❤️
 8. Ze zien elkaar niet maar zitten maar 3 meter uit elkaar is dit oké?
 9. Ja de fokker zei dat hetzovroeg mogelijk moest. Ik ga hier dan vanuit en vind dit heel vervelend. Ik kan niks doen en ze kunnen niet verder uit elkaar. Weet u wat ik nu moet doen?
 10. Welkom!❤️🤗ik ben ook nieuw💪🏻⭐️
 11. Ik heb al 4 jaar een koppeltje van en gecastreerde ram en een geholpen voedster. Ik wou graag uitbereiden met twee nieuwe konijntjes van 10 weken oud. Nu zitten ze nog apart en kunnen elkaar niet zien (de twee koppels) maar ze mijn oudere koppel ruikt de andere en de gecastreerde ram die normaal altijd lief was en eigenlijk niks durfde gaat nu oppeens achter mijn vrouwtje aan om te laten weten van jij bent van mij. Ik merk dat ze minder bij elkaar liggen of zitten en steeds minder samen doen. Binnekort wil ik ze koppelen maar ik ben heel bang voor de reactie als ze al zo op geur reageren. Mijn dominante voedster is ook heel onderdanig wat ze normaal nooit is. Heeft iemand tips voor mij? Ik weet het echt ff niet meer en iedereen zegt wat anders. Kan iemand die ervaring heeft mij alsjeblieft helpen! Groetjes een wanhopig konijnenbaasje.❤️
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .