Spring naar bijdragen

Babs&Bien

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Babs&Bien

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Babs en Bien
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik zou eerst praten met degene die je heeft veraden vraag waarom en ga dan naar je andere vriendin toe. Zo zou ik het aanpakken heb hier gelukkig geen ervaring mee. Succes!
 2. Super bedankt! Hier heb ik heel veel aan!
 3. Dan zou ik ze moeten opmeten, en ik heb ze op dit moment niet tot mijn beschikking.
 4. hey hey, Sinds ongeveer een half jaartje heb ik geen hamster meer en nu heb ik besloten er weer eentje te nemen omdat ik dat kleintje toch wel mis. 😕 Het was een Russische dwerg maar nu zit ik er over na te denken om een Syrische te nemen omdat deze mij toch wat meer aanspreken. Qua ruimte maakt het mij niet uit, want ik heb 2 grote kooien tot mijn beschikking, 1 is er meer in de hoogte en de andere meer in de lengte. Ik ben overal dingen aan het lezen over hamsters alleen kan ik nergens vinden: Stinken Russische dwerghamsters meer dan Syrische hamsters of andersom? En welke kooi denken jullie dat ik voor een Syrische het beste zou kunnen gebruiken, in de hoogte of de lengte/breedte?
 5. Hallo allemaal, Helaas ben ik er vandaag achter gekomen dat mijn konijn mijt heeft. Ik heb op het internet een middel van Beapher gevonden voor anti parasieten wat schijnt te helpen tegen vachtmijt. Ik weet ook dat er een product is van stronghold waar ik zeker van weet dat het helpt maar ik vind dit erg duur, al hoe wel wat moet dat moet... Nu is mijn vraag heeft er iemand ervaring met dit beapher product of heeft iemand een ander goed idee? Ik hoor het graag!
 6. Babs&Bien

  Trainen

  Super bedankt voor alle informatie! Ik zal met al deze dingen rekening houden!
 7. Babs&Bien

  Trainen

  Oke bedankt zal het nog eens doorlezen! Hoe bedoel je precies dat ze uit elkaar moeten? Heb eerder twee zusjes gehad die hun hele leven onafscheidelijk waren en nooit problemen hebben gehad.
 8. Babs&Bien

  Trainen

  Hoi allemaal, Ik heb sinds kort 2 konijntjes, ze zijn twee zusjes. Ze zijn nog best jong en juist daarom lijkt dit mij de beste tijd om ze alvast dingen te leren. Eentje kan al een beetje de high five de ander heeft hier echter geen behoefte aan, waar ik ook voor open sta. Zij is ook een stuk banger dan haar zus en blijft het liefst in haar hok. Hebben jullie misschien nog tips en ideetjes om ze aan me te laten wennen en dingen te leren?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .