Spring naar bijdragen

Babs&Bien

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Babs&Bien

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Babs en Bien
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik zou eerst praten met degene die je heeft veraden vraag waarom en ga dan naar je andere vriendin toe. Zo zou ik het aanpakken heb hier gelukkig geen ervaring mee. Succes!
 2. Super bedankt! Hier heb ik heel veel aan!
 3. Dan zou ik ze moeten opmeten, en ik heb ze op dit moment niet tot mijn beschikking.
 4. hey hey, Sinds ongeveer een half jaartje heb ik geen hamster meer en nu heb ik besloten er weer eentje te nemen omdat ik dat kleintje toch wel mis. 😕 Het was een Russische dwerg maar nu zit ik er over na te denken om een Syrische te nemen omdat deze mij toch wat meer aanspreken. Qua ruimte maakt het mij niet uit, want ik heb 2 grote kooien tot mijn beschikking, 1 is er meer in de hoogte en de andere meer in de lengte. Ik ben overal dingen aan het lezen over hamsters alleen kan ik nergens vinden: Stinken Russische dwerghamsters meer dan Syrische hamsters of andersom? En welke kooi denken jullie dat ik voor een Syrische het beste zou kunnen gebruiken, in de hoogte of de lengte/breedte?
 5. Hallo allemaal, Helaas ben ik er vandaag achter gekomen dat mijn konijn mijt heeft. Ik heb op het internet een middel van Beapher gevonden voor anti parasieten wat schijnt te helpen tegen vachtmijt. Ik weet ook dat er een product is van stronghold waar ik zeker van weet dat het helpt maar ik vind dit erg duur, al hoe wel wat moet dat moet... Nu is mijn vraag heeft er iemand ervaring met dit beapher product of heeft iemand een ander goed idee? Ik hoor het graag!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .