Spring naar bijdragen

Konijnenman

Members
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Konijnenman

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt voor de hulp! Ik heb het lijkje gevonden en weggehaald, dus nu wordt de geur waarschijnlijk ook minder.
 2. Dan ga ik het voor de derde keer nog proberen maar nu voorzichtig bij het nest, want moeder konijn heeft tunnels gegraven en misschien is er een kleintje vanuit het nest in gevallen en is die tunnel weer dicht gevallen en nu begint het dan te rotten
 3. Oké Bedankt! Die geur stinkt enorm dus kan dat geen kwaad voor de levende baby's/ moeder?
 4. Hoii,Sinds 28 maart heeft mijn konijn een nestje ik zie nu dat er 4 gezonde konijntjes inliggen, maar toen ik ging kijken rook ik een sterke rottende geur, ik weet dus niet of dit misschien een dood babykonijntje kan zijn of dat het gewoon een poep en pisgeur ( of een andere geur ) die je ruikt, ik heb de laatste 2 dagen al een paar keer gekeken in het nest maar zie geen dode jongen tussen de 4 levende liggen, ik heb de voedster wel tunnels zien graven dicht bij het nest en in het nachthok, Mijn vraag is dus wat moet ik doen( ik heb al met plastic handschoentjes rond het nest gekeken, maar nog geen resultaat) je mag het nest toch niet verplaatsen? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen
 5. Ik weet ook niet precies hoe dat zit, maar aan het eten van de moeder ligt het vgm niet, vgm is er wel speciale konijnenmelk die je kan kopen maar dat weet ik niet zeker.
 6. Konijnenman

  Voorstellen

  Ik heb al een paar weken een account op deze forum maar heb me nog niet voorgesteld, Hoi ik ben Thomas ik ben 15 jaar oud en ben trotste eigenaar van 4 konijnen, hun namen zijn: snuffie, Nijntje, ginger en oreo( ik verzorg deze konijnen samen met mijn zus)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .