Spring naar bijdragen

Ldp

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ldp

 • Rang
  Groentje
 1. Hoi! Wij moesten de caafjes op advies van de dierenarts uit elkaar doen omdat het een best grote wond was. Gelukkig werkt Punky heel erg mee en is het al bijna weg.
 2. Hoi, update! Punky heeft een bijtwond en we zijn nu de kooi in 2en aan het splitsen met gaas.. Conclusie: Geen mannetjes cavia's bij elkaar. We moeten nu ook 3 maal daags met zalf de wond insmeren.
 3. Hoi! Even een update, we gaan binnenkort met een naar de dierenarts door een verdachte bol poep rond de kont. Het lijkt nu op vrede, hier een foto van ze. Bedankt allemaal!
 4. Ze stoppen nog steeds niet...
 5. Ik heb ze nu anderhalf jaar. Ik heb ze gekregen als baby's
 6. Ldp

  Vechtende cavia's

  Hoi allemaal! Ik heb 2 mannetjes cavia's in 1 kooi en het zijn broertjes. Soms hadden ze al gevechten maar nu kwam ik thuis en trof ze bijtend aan. Geen bloed en volgens mij ook geen wonden. Ik lees dat je ze niet apart moet doen, maar ik wil geen bloed! Ze zijn nog nooit geweest bij vrouwtjes en ze zijn naast onze vissen de enige huisdieren in huis. Heb nu de een onder een doos gezet maar dat werkt niet zo heel goed. Help! -LDP
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .