Spring naar bijdragen

HannahP

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over HannahP

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hij heeft ook al in haar vacht gegraven en gebeten (net zoals hij graag met mijn kleren doet), dat vond ze ook niet fijn!
 2. Hij heeft haar gebeten op haar rug en haar gezicht. Dan rent ze angstig weg. Hij heeft haar ook al gelikt. Ik hoop dat dit gedrag voorbij zal gaan, wat hij is normaal ook een bijtertje, hij bijt mensen (alhoewel hij heel lief is). Bij zijn vorige thuis leefde hij met met een voedster en daarna met één van zijn jongen, dat ging wel goed dus ik vermoed dat dit ook goed zal moeten aflopen.
 3. Het is nu veel rustiger. Ze liggen af en toe naast elkaar en hebben elkaar al een paar (maar niet veel) likjes gegeven. En dan af en toe wordt meneertje plotseling aggressief en gaat haar bijten... dan klop ik hard op de tafel en stopt hij. Bedankt voor jullie hulp, het zal na een tijdje wel moeten lukken!
 4. Hij was haar weer aan het lastig vallen, jagen en bijten... zij verdedigde zich, ze vochten even maar niet lang of hevig omdat ze weer wegrende... en dan weer zoveel gejaag dat ik ze uit elkaar heb gezet
 5. Ik heb te vroeg gejuicht, ze hebben net weer gevochten. Ik heb ze uit elkaar gezet omdat het vrouwtje zo bang is...
 6. Bedankt voor jullie advies, ik heb nog een poging gedaan, ze zitten nu al enkele uren samen in neutraal gebied. Ze zijn al rustiger dan in het begin maar ze zijn zeker geen vrienden. Het voedstertje is bang van het rammetje en loopt altijd van hem weg, dat is wel te begrijpen omdat hij haar af en toe jaagt en bijt. Hij heeft haar wel al gelikt maar dan geeft hij plotseling een beet, dus zij vertrouwt hem echt niet... gelukkig is er nu (bijna) geen rijden en vechten meer, maar zullen ze elkaar ooit lief vinden? Moet ik hun de hele nacht samen laten? Of is dat te veel stress voor het vrouwtje? Ze zitten in een ren.
 7. Danku, wil ik wel doen maar hij is echt seksueel opgewonden, maakt vreemde geluidjes en stampt, en ik merkte ook dat zijn mannelijk orgaan naar buiten kwam... moet ik ze nu toch samen zetten?
 8. Ik ben ook bang dat zijn gedrag niet zal veranderen omdat hij laat werd gecastreerd (9 maanden, en hij is een dwergje)? Of is dat helemaal niet zo? Bij zijn vorige thuis heeft hij ook eens een nestje gehad.
 9. Bedankt voor uw reactie, ik heb het voedstertje gekocht onder de voorwaarde dat als het niet lukt, ik haar mag terugbrengen, dus dat is geen probleem... ik zou wel heel graag willen dat het lukt maar ik kan ze nu niet koppelen omdat hij veel te (seksueel) opgewonden is. Hij was haar aan het berijden en/of aanvallen (niet zo duidelijk), en ik heb hem weggenomen voordat er een gevecht kon uitbreken. Sinds zijn castratie was hij echt direct heel braaf en zindelijk, en nu is hij plots zo hormonaal... zou ik moeten wachten tot zijn hormonaal gedrag verdwijnt en dan pas koppelen? Hoe lang moet ik dan wachten?
 10. HannahP

  Koppelen gaat niet goed

  Hallo, ik heb een rammetje van 9 maanden, hij werd 3 weken geleden gecastreerd en ik heb juist een vriendinnetje voor hem gekocht. Zij is 4 maanden oud. Ze zijn allebei heel lief van karakter, maar het koppelen is niet goed gegaan. Ze zitten nu in aparte hokken. Ik had ze even samen gezet, maar het rammetje werd heel opgewonden, hij begon haar te berijden, half aanvallen en was aan het stampen, grommen... iets later heb ik ze samen in neutral terrein gezet maar dat ging even slecht. Ze waren allebei echt niet op hun gemak, het rammetje was haar weer aan het lastig vallen, weer seksueel opgewonden (alhoewel hij gecastreerd is!)... Ze zijn nu in aparte hokken en meestal rustig behalve dat ze af en toe stampen. Wat moet ik doen? Ik heb hier geen ervaring mee. Alvast bedankt!
 11. Ik ben gewisseld naar kruidenhooi. Hij eet er af en toe van, maar nog bijlange niet genoeg vind ik...
 12. Nee, ik ben niet van zak gewisseld. Ik geef hem gewone hooi, geen kruidenhooi.
 13. Dankuwel voor uw reactie! Ik heb nu goed nieuws: Ik heb hem net een nieuw vers hoopje hooi gegeven van het pak en nu is hij ineens aan het smullen... geen tandproblemen dus (oef!), hij is gewoon kieskeurig geworden. Meer verversen dus?
 14. Dankje voor je reactie, nee ik denk niet dat de dierenarts een gebitscontrole heeft gedaan. Maar als hij zijn harde bodembedekking kan eten zou hij toch geen gebitsproblemen moeten hebben? Hij eet alleen maar één of twee sprietjes hooi als ik het onder zijn neus steek. Voor de rest heeft hij geen interesse.
 15. Hoi, ik heb vorige maand een konijntje gekocht, hij werd twee weken geleden gecastreerd, alles ging goed... maar de laatste paar dagen lust hij plots geen hooi meer. Ik weet niet of de castratie er mee te maken heeft maar ik ben bezorgd? Ik geef hem een handje korrels in de ochtend, een hoopje groenten in de avond... en voor de rest eet hij zijn bodembedekking (pellets van stro) en doet hij alsof hij razende honger heeft. Wat moet ik doen? Alvast bedankt, Hannah
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .