Spring naar bijdragen

KingDibbes

Members
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

Over KingDibbes

 • Rang
  Lamprei

Contact Methodes

 • Website URL
  www.instagram.com/rosa_doo

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Doodle en Weedle
 • Huisdieren
  2 Konijnen, 2 katten en zeewateraquarium

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. πŸ˜› ik doe meeeeee
 2. Je moet een hint in het secretsanta pakket doen van wie je bent. Zie omschrijving van secretsanta hierboven. Ik heb gewoon een goeie hint bedacht. Verder laat ik niet teveel los erover ivm herkenbaarheid
 3. Ik heb de perfecte hint, ben er gewoon zelf enthousiast over.. 😁
 4. Ik hoop echt dat we dit gaan doen. Ik heb m'n raadsel Al bedacht 😁
 5. Mijn Instagram van Doodle, Weedle, Rosalie en Oliver πŸ™‚ http://www.instagram.com/rosa_doo
 6. Oh, sorry zal hem daar posten dan :-). En dankje.
 7. Ok, dan hou ik het even in de gaten. Gister viel het op omdat 's morgens de trimmer is langsgeweest, dus haar vacht was weer beetje dunner. Bedankt voor je snelle reactie!
 8. Hallo allemaal, wij zijn Doodle (m, Angora, 2,5jr) en Weedle (v, Teddy, 2,5jr). We zijn sinds een maand een koppeltje en vinden elkaar erg lief. Uiteraard zijn we allebei geholpen, al zouden we wel mooie baby's maken..... 😍😍 We hebben een eigen Instagram pagina (samen met die vervelend miauwende dingen, katten ofzo). Liefs, Doodle en Weedle. PS. Doodle kan misschien al op het forum zijn voorgesteld, maar bij deze nog een keer en dan nu met Weedle samen πŸ™‚ .ik
 9. KingDibbes

  Korstje op rug

  Hallo allemaal! Afgelopen maand heeft Doodle (m, Angora, 2,5jr) een nieuwe vriendin gekregen: Weedle (v, Teddy, 2,5jr). De eerste paar weken ging het supergoed. In het begin deden ze nog wat jagen maar op een gegeven moment was dat over en werden ze echt vrienden. Echter na een week of 4, gingen ze ineens ruzie maken, plukken haar vlogen in de rondte en ze beten elkaar in de vacht. Na twee nachten even apart gezet en daarna weer bij elkaar met heel veel eten. Eten lijkt het probleem te zijn geweest want nu gaan ze weer goed samen. Maar nu zag ik gisterenavond ineens dat Weedle een korstje op haar rug had. Ik denk dus dat Doodle toch een keer heeft doorgebeten. Korst is dicht en schoon ik dacht even dat het een wc-korrel was. Wat moet ik doen? Over twee weken gaat Weedle naar de dierenarts voor gezondheidscheck, chip en dan gaat ze in de verzekering.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .