Spring naar bijdragen

Sandra Rijnders-Gielen

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Sandra Rijnders-Gielen

 • Rang
  Groentje
 1. Ik had vandaag het buitenhok al schoongemaakt, voordat ze er samen in gingen. Misschien het hooi in het buitenhok erbij doen, waar ze nu samen in zitten? Zelfs het zand onderin schoon gemaakt en omgespit. Verder valt er eigenlijk in het hok niets te verplaatsen. Misschien iets toevoegen?
 2. Ik heb ze nu net weer samen binnen gezet. Meteen dikke vrienden. Ga ze morgenochtend in de garage (neutraal terrein) zetten en kijken of ze einde van de dag naar het buitenhok kunnnen. Het gaat puur om territorium, want op andere plekken kunnen ze prima samen.
 3. Ik heb ook het idee dat de voedster vindt dat het buitenhok haar territorium is. Ga morgen toch maar eerst op neutraal de beide konijnen bij elkaar zetten en kijkend ze daarna samen in het hok kunnen. Ik heb de dierenarts geraadpleegd over het feit of de ram na 2 weken terug naar buiten kon. Zij vonden het geen probleem. Wel op de dag naar buiten doen. Ik heb ook geen haren van de ram gevonden, dus hoe weet ik dan of hij zijn wintervacht heeft verloren?
 4. Hoi, Ik ben Sandra en heb in oktober een ram en een voedster gekocht. De ram is 2 weken terug gecastreerd en daarna erg ziek geworden. Ze is 2 weken binnen geweest en dagelijks hebben we de voedster bij de ram binnen gezet. Dat ging heel goed. Vandaag hebben we ze beide een aantal uren samen binnen gehad en waren ze super lief met elkaar. Maar met het terugzetten in hun hok buiten, gaat de voedster constant achter de ram aan. De ram zit dan na een tijdje helemaal verstijfd van schrik in het hok. Echt zielig. Ik vind het zo raar dat ze binnen de beste vrienden zijn, maar in het buitenhok wil de voedster de ram niet hebben. Op neutraal terrein weer gaan koppelen lijkt mij dan ook niet echt zinvol. Weet iemand hier raad mee? Groetjes Sandra
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .