Spring naar bijdragen

GDijk

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over GDijk

 • Rang
  Groentje
 1. Nee verveling kan het volgens mij niet zijn. Ik heb inderdaad speelgoed in de ren en verschillende dingen waar ze aan kunnen knagen. Het koppel lijkt naar mijn idee wel stabiel. Soms zit het vrouwtje achter Joris aan, maar dat is zelden. 99% van de tijd zijn ze heel gelukkig samen. Ik heb wel een poosje geleden ander stro in het hok gedaan. Zou het daardoor kunnen komen?
 2. Hoi, Ik zit met een probleem. Mijn konijn Joris (ram) plukt zich op zijn borst kaal. Nu ben ik daarvoor een aantal keer met hem naar de dierenarts geweest. Daar is hij getest op vachtmijt en heeft daar ook een behandeling voor gehad. Nu bleef hij plukken, dus ik weer naar de dierenarts met hem. Toen is hij nog getest op huidschimmel. Dat bleek het ook niet te zijn. Nu is dus de diagnose dat het een gedragsprobleem is, door stress. Ik zou zelf alleen niet weten waardoor. Hij heeft een vriendinnetje waar hij gek mee is, een groot verblijf, niks is veranderd etc. Ik heb een verzorgende zalf (gekregen bij de d.a.) gesmeerd bij Joris. Dit hielp gelukkig heel goed en na een paar dagen hield hij op met plukken en groeide zijn vacht mooi terug. Nu ongeveer 3 weken later, begint hij weer te plukken. Gisteravond hadden wij een boel visite (Joris is een binnenkonijn) en toen begon hij weer te plukken. Heeft iemand tips wat ik kan doen zodat hij zich niet meer zo kaal plukt? De vorige keer was het namelijk echt een hele grote plek. Bijna zijn hele borst was kaal. Dus tips zijn zeer welkom. Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .