Spring naar bijdragen

Flake911

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Flake911

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Even een update πŸ™‚ Inmiddels is Flake wel zindelijk, denk ik. Hij is nu precies een maandje bij ons en superlief! De ren zo in huis bevalt prima! Tzt maar gaan uitbreiden πŸ˜ƒ Als wij thuis zijn staat de ren altijd open.
 2. Dat deed Flake eerst ook, totdat ik een groter bak heb gezet. Sinds 2 dagen nu gaat het goed! πŸŽ‰ (laat ik maar niet te vroeg juichen πŸ™„) Heb nog gecontroleerd bij zijn schuilplekje en overal in de ren. Nergens een plasje pff wat een opluchting πŸ˜… Ik ben echt, echt superblij met dit nijntje πŸ’™πŸ˜Š Ik bedoel niet alleen dat het goed gaat met zindelijk maken, maar hij is ook zo superlief! Zodra wij thuis zijn gaat de ren open. Hij binkt dan rondjes om ons heen 😍 Wilde dit nog even kwijt 😁
 3. Ja echt, met zoveel veranderingen! Haha
 4. Bedankt voor alle reacties! Tot nu toe gaat het goed. Geen plasjes naast de bak. Ik heb 2x over de dag een flinke pluk hooi in gedaan, aan de kant. Morgen zal ik het verschonen. *keeping my fingers crossed πŸ˜ƒ
 5. Dat kan ik idd ook doen. Hoe vaak zal de bak dan geleegd moeten worden? Om de 2 dagen zo? Bedankt! Ik heb em nu zo: inmiddels heb ik ook speeltjes besteld voor in zijn kooi πŸ™‚
 6. Oh ideaal! Mijn ruif is hier helaas niet geschikt voor. Zal maar eens weer een keer langs de IKEA gaan πŸ˜„ Bedankt!
 7. Ik ben 1 en al oor! Hoe bedoel je? Want ik zit daar dus ook aan te denken.
 8. Aha! Nu begrijp ik het, zal ik zo gelijk proberen! Bedankt πŸ‘πŸ½
 9. Bedankt voor je reactie! Het is idd ook om te eten. Ik heb de ruif binnen gezet maar dan andersom (hij eet er niet uit als het aan de buitenkant hangt). Wat bedoel je met aan 1 kant? Aan de ene kant alleen korrels en andere kant hooi? Hij heeft net naast de bak geplast 😟 ik weet niet waarom. Zal de bak nu misschien te vies zijn voor hem? Want ik heb em nog niet geleegd. Er komt trouwens wel een kleedje in zijn bak hoor, zodra hij zindelijk is. Nu alleen krant in bak. In zijn ren heeft hij zo een groene "balkon" tapijtje, al vanaf de 1e dag en daar heeft hij nergens op geplast. Ook de keutels zijn minimaal.
 10. Bedankt voor je reactie! Das een goeie! Helemaal niet bij stilgestaan! πŸ˜ƒπŸ‘πŸ½
 11. Bedankt voor je reactie! Als er een 2e nijn komt dan zal de ruimte idd groter worden. Maar ik bedoel eigenlijk of er op djt moment voor Flake alleen genoeg ruimte is. Er zijn inmiddels 3 panelen bijgekomen, 1.80x1.20.
 12. Flake911

  Wc verschonen

  Hoi allemaal, Kunnen jullie mij misschien op weg helpen? Ik ben bezig met het zindelijk maken van mijn konijn. Eerst had Flake een hoekwc maar hij bleef maar buiten de wc plassen. Hij kon zich ook niet keren in zijn wc en oogde ook klein. Nu heeft Flake een aantal dagen een rechthoekige wc (gewoon een kleine kattenbak, 40x30). Dat gaat prima! Tot nu toe geen plasjes buiten de wc en hij eet nu meer hooi. Nu mijn vraag. Moet ik de wc nu elke dag legen? Ik doe er eerst geperste houtkorrels in en dan een flinke laag hooi. En aangezien de bak best groot is lijkt het mij zonde om alles elke dag weg te gooien. Heeft iemand tips of advies? Groetjes, Kiki
 13. Flake911

  Kooi met ren

  Goedemorgen, Ik heb nogal een klein huis maar ik probeer toch ruimte te maken voor Flake. Nu heb een ren gekocht en deze om de kooi gedaan. Ik ga nog een setje kopen want ik kan er nog 2 max 3 panelen bij doen. Dat is nooit genoeg natuurlijk maar wel voldoende toch? Ik overweeg overigens wel een 2e nijntje in de toekomst.
 14. Superbedankt voor de reacties. Ik heb vanochten zijn wc schoongemaakt en de stro weggelaten. Dus alleen korrels en hooi. Zo grote wc van een kleine kattenbak lijkt mij ideaal. Ik ga ernaar op zoek!
 15. Flake911

  Flake eet alleen hooi uit wc

  Goedenavond, Flake is 8 weken en eet alleen hooi uit zijn toiletje. Er hangt ook een ruif met hooi. Daar eet hij nauwelijks van. Ik heb de ruif ook nu ook nr de wc geschoven maar hij eet het toch liever uir zn wc. Ik ben ook bezig met hem zindelijk te maken. Dat gaat tot nu toe wel goed. Vandaag 2 plasjes maar buiten zn wc gedaan. Maar nu mijn vraag. Ik lees dat nijntjes geen hooi lusten die vies is (logisch). Hoe zou ik hem het beste hooi kunnen aanbieden? Als ik zn wc blijf bijvullen dan zit tie binnen no-time vol natuurlijk. Ik doe eerst een klein laagje houtkorrels, stro (vraag mij niet waarom, ik lees bijna overal dat er stro in de hok gedaan word), en daarna een flinke laag hooi. Moet dit anders? Jullie zijn de experts πŸ˜ƒ Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .