Spring naar bijdragen

Marlous van Diemen-Smit

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Marlous van Diemen-Smit

 • Rang
  Groentje
 1. Oh ik ben nog in de oriënterende fase 😁 Ik wil hem niet voor half april wegbrengen om te daten enzo maar ik wil het gewoon op tijd geregeld hebben dan hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken 😉 En ik wil ook praten of ik er wel 2 weken ofzo van kan maken omdat ik half april mijn eerste kindje verwacht en ik gewoon niet de tijd heb om hem te begeleiden met koppelen en wennen welke hij wel verdient natuurlijk
 2. Ik heb inmiddels contact gehad met de DOA in Amsterdam. Ik ga daar volgende week zaterdag praten voor de mogelijkheden. Het liefste wil ik dat hij daar wordt gekoppeld en dat ze er de tijd voor nemen. Het buitenhok is leeg en daar kunnen ze hopelijk meteen samen in als ik het nieuwe koppel mag ophalen. Ik ben nu bezig om te zorgen dat er een extra ren aan vast komt omdat ik het hok te klein vind. Ik hoop niet dat mijn konijnenknuffel denkt dat ik hem in de steek laat als ik hem wegbreng.. hij weet natuurlijk niet dat ik hem gewoon weer kom halen na een week of 2..
 3. Dank je wel Renske! Hij is ook super lief en komt altijd een knuffel halen als ik hem roep (En hij heeft er zin in :) ) Ik wilde hem ook niet voor april naar buiten doen hoor maar ik dacht ik moet wel op tijd gaan zoeken.. Ik ga meteen even bij je links kijken!
 4. Hallo, Ik ben hier nieuw en ik heb een vraag. Ik heb een gecastreerd mannetjes konijn van bijna 5 jaar oud. We hebben altijd op een flat gewoond dus het is een binnen konijn die los mag huppelen als er iemand thuis is. Nu zijn we verhuisd en willen we hem naar de tuin verplaatsen alleen vind ik het zielig als hij alleen de tuin in moet. Dus ik wil een vriendinnetje voor hem nemen zodat hij niet alleen is. Hoe pak ik dit het beste aan? Zowel het koppelen als buiten wennen? Groetjes Marlous en mijn Fluffy konijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .