Spring naar bijdragen

arvie

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door arvie geplaatst

  1. Hi Bunnybunch! Ik was benieuwd of er iemand is die ervaring heeft met de Vogel Oppas Service in Ouddorp (https://vogeloppasservice.nl/home.html) die ik tegenkwam op mijn zoektocht naar een vakantie-adresje voor mijn muspapegaai. Er staan referenties op de website, maar ik hecht meer waarde aan het advies van mijn mede-BunnyBunchers. Als je bekend bent, laat dan gerust een berichtje achter!
  2. Knaagspoor heeft gereageerd, zij raadden inderdaad Elly Ebbens en Animalis aan. Ik zal ze allebei bekijken en bepalen welke qua afstand het handigst is (geld is geen probleem). Animalis zag ik al op de lijst staan, @Evee, maar Elly Ebbens (geloof ik) nog niet.
  3. Ik heb Knaagspoor net een berichtje gestuurd! Goeie, daar had ik nog niet aan gedacht.
  4. Hi Bunnybunch, Ik ben op zoek naar de meest konijnkundige dierenarts in Zuid-Holland. Mijn voedster Suus (4, bijna 5) is niet gesteriliseerd en ivm risico's op baarmoederkanker zou ik dit graag zsm laten doen. Mijn huidige dierenarts is Dierenkliniek Ommoord-Hillegersberg, waar ze ook konijnen behandelen, maar ze zijn niet echt expliciet konijn deskundigen. Ik wil de risico's van de operatie zo veel mogelijk verminderen door naar de 'expert in the field' of iets dergelijks te gaan. Ik weet dat het een goed idee is om de operatie te doen, maar ik maak me toch verschrikkelijk veel zorgen over de veiligheid van mijn Suus. Als je aanraders hebt voor konijnkundige dierenartsen in Zuid-Holland (met specialisatie voor sterilisatie), laat hier dan een berichtje achter. (Ik ben me bewust van de "Konijnkundige dierenartsen in Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland" lijst op deze site, maar ik ben vooral op zoek naar persoonlijke ervaringen.)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .