Spring naar bijdragen

Konijn Olga

Members
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

Over Konijn Olga

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Welke manieren zijn er om hooi stofvrij te maken? De dierenarts zei om het in een emmer water te dompelen en dan te drogen?
 2. Waar zit het beste hooitje? 🐰
 3. Dit zijn alle opvangcentra voor wilde dieren in België: http://vogelbescherming.be/wild-dier-nood/adressen-contactgegevens Zij zorgen voor alle wilde(!) vogels, konijnen, hazen, egels, vleermuizen, vossen...
 4. Is het normaal dat Olga en Nelson nu nog wat stiller zijn dan anders? Ik bedoel anders begon Olga altijd te spelen 's avonds, maar nu liggen ze liever te rusten (wel bij elkaar). Ze eten wel goed en doen voor de rest wel zoals altijd, alleen spelen ze niet veel. Zou het kunnen dat ze nu 's avonds meer rusten omdat het een stressvollere periode is geweest? Misschien moet ik eens een camera zetten om te weten wat ze 's nachts allemaal uitspoken 😉
 5. Dank je wel! Dat zullen ze leuk vinden!
 6. Juist mijn bestelling ontvangen, bedankt! Juist een klein vraagje: er zat een los takje in de doos, mag ik dit aan mijn konijnen geven? Ik heb niets met knaaghout besteld dus daar kan het niet van zijn ;)
 7. Heel goed denk ik, voor een week bij elkaar te zitten. Ze zijn zaterdag naar hun definitieve verblijf verhuisd. Dat is vrij goed gegaan. Ik had het gevoel dat zelfs Olga terug moest wennen. Ze hebben deze voormiddag ook bijna hele tijd bij elkaar gelegen. Soms wil Olga wel nog eens duidelijk maken dat zij de baas is. Dan wil ze op Nelson rijden of dan zit ze maar haar neus aan zijn poep (ik weet niet zo goed wat ze daar mee wil bereiken). Nelson vindt dit dan wel niet leuk en dan loopt hij weg. Dus over het algemeen heel goed, maar ik merk dat ze nog wat aan het zoeken zijn. Iedere dag een beetje beter hoop ik.
 8. Oké super, bedankt! Dan ga ik toch zo'n mat bestellen denk ik ☺️
 9. Dag Evee Is de elmato hennep mat veilig voor aan te knagen? Gaan ze er geen verstopping van krijgen als ze er van eten?
 10. Een nieuw vriendje hebben is leuk, maar vermoeiend😊 😴
 11. Ze zijn sinds de koppeling niet meer uit elkaar geweest bij mij. Ze zijn ook samen in een reismand naar huis gekomen. Van die plasboel had ik het wel gedacht! 😁 Maar het is gelukkig al aan het beteren: ik heb ze al allebei zien plassen in de bak. Ik denk dat het goed komt. Juist nog veel keutels op de grond, maar dat vind ik niet zo erg. 😉 We hebben hem Nelson genoemd. Olga en Nelson
 12. Mijn konijnen eten ook geen hooi uit een ruif. Ik leg dus gewoon ook hooi op de grond en dan eten ze er wel van.
 13. Er is inderdaad wel al wat betering. Ze hebben al samen van de korrels gegeten. Meneer Konijn (tijdelijke naam) is al wat minder gestresseerd dan gisteren en ik heb ze al allebei languit zien liggen. Meneer Konijn wil precies wel nog niet toegeven aan de dominante Olga: hij springt nog steeds snel weg als Olga hem nadert en als Olga haar kopje onder hem steekt, wil haar nog niet wassen. Ik blijf er wel nog gerust in. Ze zitten uiteindelijk nog geen 24u samen, dus alles kan nog komen. De bureau, waar ze zitten, is wel al een grote plasboel geworden :p Meneer Konijn snapt nog niet dat hij in de bak moet plassen en Olga plast ook niet altijd meer in de bak. Kan het zijn dat dit ook te maken heeft met de koppeling en dat het is om hun territorium af te bakenen? Ik hoop dat het daar aan ligt en dat als ze verhuizen naar hun vaste plaats dat ze toch snel weer zindelijk zijn. En anders zal ik het terug moeten aanleren.
 14. Ah zo! Ik heb ook nog geen ervaring, maar ik ga het er toch op wagen. Ook al vind ik dit spannend! Ze toonden nog geen agressief gedrag, maar enkel typisch gedrag voor het koppelen, dus denk dat het wel oké is om ze samen te laten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .