Spring naar bijdragen

Yoideyo

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Yoideyo

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bij mij ook hetzelfde probleem. Mijn voedster is in dit geval wel gesteriliseerd. Dus ik snap niet waarom ze het doet. Mijn ram lijkt er ook geen last van te hebben.
 2. Yoideyo

  Konijnen samen

  Hoi allemaal, Ik heb pas nog een forum geplaatst over dat mijn voedster niet at. Nu is dat voorbij. Ik heb mijn ram (gecastreerd) bij het vrouwtjeskonijn neergezet, en nu zijn het beste vriendjes. Soms rijdt mijn ram op haar, maar volgensmij bepalen ze de rangorde. Nu is mijn vraag: Hoe weet je dat allebei de konijnen voldoende brokjes eten, i.v.m. dat mijn voedster ziek was. groetjes, Suzanne
 3. Bedankt voor jullie tips. Het heeft heel erg geholpen. Ze is dinsdag bij de dierenarts weer langs gegaan en ze bleek 40 graden koorts te hebben. We moesten medicijnen geven, soms dwangvoeren en nu gaat het weer helemaal goed met haar!
 4. Ze krijgt geen pijnstillers. Ze heeft alleen extra antibiotica gekregen. Dankjewel voor de tips. We hebben gelukkig nog genoeg dwangvoer.
 5. 1 dag erna zijn we begonnen met dwangvoeren. 2 dagen daarna naar de dierenarts. Als ze op een onbekende plek zit, wilt ze het snel uitspugen, maar als ze op een vertrouwde plek zit, dan eet ze het wel. Maar ze poept ook heel weinig.
 6. Yoideyo

  Konijntje wilt niet eten

  Hallo allemaal, Ik heb 3 januari mijn konijntje (vrouw) gesteriliseerd. Alleen nu eet je niets meer en poept ze heel weinig. We hebben contact opgenomen met de dierenarts, en zij zeiden dwangvoer. Dat werkt op zich wel. Alleen ze eet geen brokken, alleen een beetje hooi. Mijn moeder is daarna naar de dierenarts gegaan. Blijkt ze lichte koorts te hebben. Toen heeft ze antibiotica gekregen, en volgens de dokter moest ze vandaag gaan eten. Maar ze eet niet. Alleen maar snoep. Ze drinkt wel. Mijn moeder en ik willen het risico niet nemen dat ze niets meer eet, waardoor haar darmen niet goed werken. Hebben jullie tips om je konijn te laten eten? Of andere tips in deze situatie? Groetjes, Suzanne
 7. Hangt er vanaf wat ze leuk vinden. Misschien doen ze niks met balletjes, maar wel met tunnels. Dan kan je misschien meer tunnels plaatsen, zodat ze daar doorheen rennen
 8. In de ochtend geef ik biks, vers water en hooi. En in de middag een snoepje. En in de avond nog wat hooi. Ik knuffel eigenlijk wanneer ik tijd heb, bijna iedere middag dus. Ik geef zelf nog geen groente, dus ik kan daar niks over zeggen.
 9. Yoideyo

  Hoeveel biks??

  Hallo, Mijn konijnen krijgen 15 gram per konijn, want ze zitten nu nog apart. Alleen ik weet niet of dat genoeg is. Hoeveel biks moet je een konijntje geven van iets meer dan een kilootje?? PS: ze zijn 16 juli geboren 2018
 10. Yoideyo

  Konijnen zonder wintervacht

  Hallo, Ik heb 2 konijnen binnen in een ruime kooi en ze gaan soms ook los. Maar mijn vraag is: Hoe warm moet een konijn het hebben zonder wintervacht?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .