Spring naar bijdragen

muffin.fluf

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over muffin.fluf

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

65 profielweergaven
 1. dit is voor mijn overleden kat azrael de laatste dag was gekomen dat jij van ons werdt ontnomen daar lag je dan zo hard als steen we speelden nog met je alleen je reageerde niet en we raakte in paniek we brachten je naar de dierenarts in een bliep na een onderzoek bleek het dat je vergiftigd was woede en verdriet hoopte op in mijn borstkas we wisten al wie het gedaan had het was onze kat nu heb ik een mooi beeld van mijn kat die rustig in het gras lag toch mis ik hem elke dag. R.I.P azreal 2011-2012 azreal heeft maar een jaar kunnen worden en werd toen vergiftigd ooit zien we elkaar weer... ooit maatje reken er maar op ❤️ gone from the world but still in my heart
 2. muffin.fluf

  roofdieren...

  hoi hoi BBer’s Ik wil dus een hele grote buitenren bouwen maar ik vraag me af wat voor roofdieren in een woonwijk zitten (ik woon in een reitjeshuis, vlak bij kruispunt met school en groot voetbal veld met bos en sloot) Ik weet alleen dat er katten zijn en buizerds vliegen maar wat nog meer??
 3. muffin.fluf

  ze wil niks van me weten

  hoi, ik heb dus angel 8 weken oud ze is bang voor mij en ben ik hopeloos en weet niet wat ik moet doen want ze moet niks van me hebben en rent weg als ik erbij kom zitten elke keer maar loopt en beweegt wel als ik op mijn bed zit bijv. tips???
 4. ik zelf heb nu fleece eronder maar je kunt ook vinyl tegels gebruiken die zijn iets duurder dan vinyl rollen dat kan ook. fleece of alle dekentjes zijn leuk maar wel een afrader (ligt eraan of je de dekens nog wilt gebruiken) want sommige konijnen graven en knagen eraan. ik klop mn kleed uit met overal gaten niet slim dus...
 5. muffin.fluf

  bloed?!!

  zoals jullie weten heb ik een nieuw konijntje erbij... tja ik kwam dus net weer boven om te kijken hoe het met ze gaat en wat vind ik... een plasje bloed! heeft ze dit geplast of... ik ben nu bang en wil de DA bellen maar kost dat veel geld?
 6. muffin.fluf

  hoe nu verder...?

  hoi, Ik heb dus net een konijntje gekocht 8 weken is ze ze heet angel en is super cute maar ik heb twee problemen: 1. ik wil ze zo snel mogelijk bij elkaar zetten (ram is nog niet gecastereerd) vanaf welke leeftijd mag een ram gecastereerd worden en raden jullie vroegcasteratie aan? 2. muffin (ram) zit de hele tijd tegen zijn ren aangeplakt kijkend naar haar en te stampen kan ik er iets aan doen? :) hieronder angel :)
 7. muffin.fluf

  eenzaam?

  dankjewel voor jullie reacties, hij eet, drinkt weer normaal en komt zijn kooi weer uit wat, blijkt net voor een afspraak voor de DA at en dronk ie weer, als het weer gebeurt ga ik gelijk naar de DA. alsnog denk ik eraan voor een vriendinetje voor hem, gelukkig mag het van mijn moeder na ik haar deze site had laten zien, alsnog heel erg bedankt. Oh ja hebben jullie nog tips om te koppelen voor/na casteratie?
 8. muffin.fluf

  eenzaam?

  hoi, ik heb een leuk lief dwerg konijntje van 7 á 8 weekjes maar nu eet hij zijn biks niet meer en drinkt amper water of eet hij amper hooi, ik heb de dierenarts al gebeld die stelde dwang voer voor. alleen witlof en appels eet hij wel! Ik denk nu dat hij eenzaam is want hij zit alleen maar voor zich uit te staren. tips??😓
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .