Spring naar bijdragen

mittens

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over mittens

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Utrecht
 • Namen van de konijnen:
  Tommy en Moos
 • Huisdieren
  Konijnen, Kat, Hond

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt voor jullie reacties! Er was behoorlijk wat haast bij dus ik heb onder druk toch besloten het katje in huis te nemen. Mowgli ligt inmiddels uitgerekt te ronken in mijn nek. Volgens de verzorgers was hij het rustigste en meest verlegen katje van het nest, nu weet ik niet echt of dat op die leeftijd al wat zegt. Ik laat voorlopig de konijnen in hun kamer en ga vooral met geur overbrengen werken. Daarna misschien rustig door de glazen deur van de gang laten kijken naar elkaar. Verdere tips over de koppeling zijn altijd van harte welkom!
 2. Hoi allemaal, Sinds gisteren ben ik voor een dilemma komen te staan. Mijn schoonzus is werkzaam op een zorgboerderij en de kat die zij daar rond hadden lopen is helaas gisteren aangereden en overleden. Ook verdrietig is, dat zij een nestje jonge kittens achterlaat. Enkele van haar collega's hebben kittens al op zich genomen maar eentje blijft over, waarvoor ze mij heeft gevraagd. Dit zou ik natuurlijk met alle liefde doen, zou het niet zijn dat ik twee konijnen thuis heb zitten waarvan er eentje al flink heeft zitten stampen wanneer hij de kat van mijn ouders vroeger zag. Ik heb besloten dat, als het zou gaan met de konijnen, ik de kat dan vervolgens wel thuis wil houden. Ik weet nu al dat ik me snel zal hechten en daarnaast is er ook de mogelijkheid voor, hier in huis, maar dan wil ik het wel goed doen. Ik hoop dus op tips voor de koppeling tussen de konijnen en de kat. Ik heb een foto bijgevoegd van het verblijf van de konijnen. De deur staat, voornamelijk in de zomer, eigenlijk altijd open zodat het doorwaait. In plaats daarvan zit dan dus dit gaas ervoor, wanneer wij niet thuis zijn. Verder lopen ze eigenlijk altijd los door het huis en de tuin. De kamer is verbonden met de gang die ook meestal open is. Ik wil wel het liefst de koppeling zo laten slagen dat dit ook kan blijven, want ik zou het niet leuk vinden als het huis in Kamp Konijn en Kamp Kat zou moeten worden verdeeld. Ik snap dat er hier geen zekerheid voor is, maar nogmaals wil ik het graag zo goed mogelijk doen en daarbij hoop ik op jullie tips. Ik kijk er naar uit!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .