Ga naar inhoud

BobbyFloor

Members
  • Items

    67
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door BobbyFloor

  1. Op 19-3-2019 at 17:58 zei Mariëlle:

    Bedankt voor de tips!

    Mijn rammetje is gewoon teveel een goedzak haha.

    Maar met belonen gaat ze ook gerust grommen, want ze wil dan al het eten voor zichzelf 😞 Ze gunt hem gewoon niks, arme kerel haha. #doeslief 😛

    Ahhh ja probleempje altijd he😖😂

  2. Ik denk dat je gewoon een ram hebt die amper dominant gedrag vertoont en je een hele dominante voedster hebt. Ik heb precies hetzelfde met mijn ram, hij is heel erg dominant. Ik houd hem met mijn voet tegen als hij de voedster agressief achterna rent, dan weet hij dat hij de grens over gaat, niet te hard met je voet he😜. Als ze je bijt gewoon wachten totdat ze weer rustig is en dan wachten tot ze weer rustig naar je toe komt, en als ze dan geen agressief gedrag vertoont gewoon belonen! Zo gaat ze je vertrouwen! 

    Ik weet niet waarom ze eerst wel zo lief was, ik ben niet de grootste konijnen kenner maar deze tips hebben bij mij ook gewerkt! 

    Succes!

  3. Hoi!

    Ik ga mijn voedster sterreliseren volgende maand, en ze zit normaal buiten maar na de sterrelisatie moet ze binnen. Van buiten naar binnen is geen probleem. ( op koelste plek van het huis) Maar als ze hersteld is moet ze weer naar buiten maar hoe moet ik dat doen? En kan de ram mee naar binnen tijdens haar hersteltijd

  4. Hoi allemaal 

    Ik ga een van mijn konijnen sterreliseren en ze is 1,5 jaar oud.

    Wat zijn de gevolgen ervan en zitten er grote risico’s aan?

    Ook heb ik gehoord dat ze dan een andere geur krijgt waardoor het koppelen weer opnieuw moet is dat waar? 

    Meer tips zijn altijd welkom!

    Groetjes Julian

  5. Hoi allemaal,

    ik heb twee konijnen die 24/7 door de tuin lopen (en ze hebben natuurlijk ook een hok en die staat altijd open) Maar mogen ze bij oud en nieuw ook door de tuin wandelen of moet ik voor een keer het hok opslot doen? En moet ik het hok ergens mee afdekken? Ohja mijn konijnen worden altijd helemaal gek als hek hok opslot zit, dan gaan ze het hele hok aanvreten e.z. Dus hebben jullie tips voor oud en nieuw?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .