Spring naar bijdragen

JacinthaBrehler

Members
 • Aantal bijdragen

  1193
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  22

Alles door JacinthaBrehler geplaatst

 1. Ik heb al wat kleine cadeautjes voor de konijnen klaarliggen 😇
 2. Komt uit Apeldoorn blijkbaar. Maar zo wordt het bij ons al zeker 100 jaar in de familie genoemd 😉
 3. Nou, 6.00 uur zou ik ook van gaan klagen hoor @Pablo&Lola 😶🤣 Ik moet morgen naar de HvA voor een gesprek met m’n SLB’er en om m’n nieuwe HvA-pas op te halen. En ik zie er echt heel erg tegenop om te gaan. Ik vind m’n SLB’er niet het meest sympathieke persoon op deze aardbol zeg maar, heb haar 1x ontmoet en m’n nekhaar ging meteen overeind staan (en dat is bij mij altijd een juiste indicatie, dat is nog nooit fout gebleken) en in het gebouw verdwaal ik altijd, terwijl ik echt nooit ergens verdwaal. Dat gebouw is echt zó niet logisch ingedeeld. Je kan met de roltrap of gewone trap die meteen bij de voordeur is naar de 1e en 2e verdieping, maar waar dan daarna de lift en trap is om hoger te komen staat nergens aangegeven. Vorige keer ben ik er echt stom toevallig tegenaan gelopen, maar hoe ik er gekomen ben? Geen idee! Dus dat wordt weer zoeken naar m’n lokaal voor de afspraak morgen. En daarna zoeken naar waar ik m’n pas moet ophalen. Echt, als ik niet €150 had moeten betalen als ik de pas niet ophaal was ik niet gegaan 😶
 4. Vind ik ook! Er lagen wel tissues bij, dus ruim het dan ook gewoon effe op. Er stond nota bene een prullenbak nog geen 10 meter verder!
 5. Foeksepie. Of in normaal Nederlands stamppot rauwe andijvie. Met een runderworstje.
 6. Zo heb je niks en zo vliegt het werk je om de oren hè @BunnieHop 😉
 7. Ik lijk eindelijk (!!) een goed ritme gevonden te hebben voor m’n werk/studie. Mijn energie is echt maar heel beperkt en vroeg opstaan blijkt niet te werken voor mij, dat houd ik drie dagen vol en dan stort ik in. Nu sta ik iedere dag om 10.00 uur op en ben dan om 11.00 uur achter de pc of om 11.30 uur op m’n werk. Ik werk dan aan m’n studie tot 15.00 uur en klap dan de laptop dicht en ga ik naar huis als ik op kantoor ben. Dan ga ik een uurtje-anderhalf uur naar bed om uit te rusten, daarna Kliko en Spook doen (dan is het nog net licht) en dan op de bank hangen met 1 of 2 honden op schoot. Als de pup er straks is zal het schema wel weer omgegooid moeten worden waarschijnlijk (helaas) maar voor nu werkt het goed. En daar profiteer ik maar even van.
 8. Ik ben blij dat ik niet zo heel veel last van menstruatie-ongemak heb als ik dat zo lees. Geen pukkel-explosie, geen extreem bloedverlies (oké, 1x in de 4 maanden ongeveer bloed ik wat heviger, maar verder is het vrij licht), geen enorme buikpijn op de eerste dag na maar dat is goed weg te slikken met iedere 4 uur een ibuprofen. Alleen flinke migraine. Maar die heb ik niet alleen hormonaal, die heb ik vandaag ook en ik moet pas over drie weken weer ongesteld worden.
 9. Herkenbaar... 😢 Virtuele knuffel ❤️
 10. Dit was geen hondenpoep maar mensenpoep. Nog erger 🤢
 11. Ik zou heel graag vegetarisch of flexitarisch willen zijn, maar in de praktijk komt het er niet van. Mijn moeder is echt een carnivoor en aangezien ik thuis woon moet ik eten wat de pot schaft. Zodra ik op mezelf zit zal ik zeker veel minder vlees en zuivel gaan nuttigen.
 12. Ze heeft het niet alleen lopen vreten maar ook er in liggen rollen zie ik net. Ik bespaar jullie de details, maar ze is inmiddels onder de douche geweest. Smeerlap... 😶 Gelukkig heeft Yoda (Teckel) het niet opgemerkt, want die had zich er geheid ook in gewenteld. En die had dan helemaal vol gezeten.
 13. Skittles (de Golden Retriever) heeft net mensenstront lopen vreten in het bos. Ik ging bijna over mn nek van de lucht. 🤢
 14. Ik ben toch maar met Rescue Remedy druppels van Bach begonnen. Als ik in de ren zit valt het op dat Spook wel schrikkerig is bij knallen van vuurwerk. Dus ik hoop haar er zo een beetje beter doorheen te kunnen helpen.
 15. Ik hou ook zo van de hetfstwandelingen. Heerlijk met die blaadjes op de grond en al die mooie kleuren ❤️ Zou heel graag naar Groeneveld of Spanderswoud willen met mn camera en de honden, maar daar zal het wel heel druk zijn zodra het een beetje knap weer is... 😕
 16. Hier wordt ook veel stro gegeten als er net vers in ligt. Blijkbaar is dat dan lekkerder dan hooi. Zodra het een paar dagen ligt gaan ze weer verder op vers hooi, maar ze zijn wel erg kieskeurig bij mij wat hooi betreft; alleen een mix van Timothy hooi, bloemenhooi en grashooi volstaat. Kom ik met ander hooi aanzetten vertikken ze het om het op te eten 😶 Ik had van de buurvrouw een pak ‘simpel’ hooi gekregen na het overlijden van haar cavia, dus dat heb ik door het stro gemengd. Prima om op te liggen maar eten ho maar. Stelletje verwende rotzakken 🤣
 17. Ik koop Science Selective altijd in de aanbieding, dus meestal heb ik een voorraad van 2 of 3 zakken. Veel dierenwinkels stunten nog wel eens met 1+1 gratis acties met dit merk. Ik ben wel echt een fan van de lage calcium waarden ivm blaasgruis. Of beter gezegd het voorkomen er van.
 18. Spook gebruikt mijn voet om het koekje wat ze net heeft gekregen tegen te houden op te eten ❤️
 19. Geen idee, ik denk dat het wel zou moeten kunnen persoonlijk.
 20. Wat vreselijk Mira... 😔
 21. Fijn die goeie sfeer! En je hebt al goeie tips voor je werkschoenen gehad. Ik kreeg juist alleen maar meer last met wollen sokken, dat gaat meer schuren omdat het minder goed ademt dan badstof sokken. Ik droeg altijd badstof sokken in mn werkschoenen en dan met de tips die je al gekregen had van de tape op drukplekken tot je ze ingelopen hebt. Dat werkt echt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .