Spring naar bijdragen

JacinthaBrehler

Members
 • Aantal bijdragen

  1667
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  32

JacinthaBrehler last won the day on 28 November

JacinthaBrehler had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1000 Uitstekend

3 Volgers

Over JacinthaBrehler

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Flevoland
 • Namen van de konijnen:
  Kliko en Spook

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik ga nu schoonmaken. Inderdaad de U vorm op de plek van het tentje zetten. Ik ga de drieweg tunnel er voor nu uithalen. Even kijken hoe Rummikub het zonder doet. Als ik denk dat ze het mist is het er snel genoeg in gelegd. Ik leg wel twee gewone tunnels er in.
 2. De indeling nu, direct vanuit de deur genomen. Dus links meteen het hok en rechts meteen de CC.
 3. Het nachthok staat niet tegen de achterkant aan, daar liggen ze inderdaad graag achter. Het Elmato huis staat wel tegen het gaas. De Cat Cube niet. Daar zitten ze trouwens niet in, alleen op. Soms hupsen ze er een keer onderdoor.
 4. Zal morgenochtend effe een foto maken, nu is het al donker dus dan zie je zo weinig (en kans op een waak-Kliko in mn enkel 😶) Ze gebruikt alle tunnels, ze liggen ook op elkaar aangesloten soort van. Maar ik denk dat ik de drieweg tunnel, 1 kleine tunnel en de U vorm eruit haal morgen met schoonmaken. Dan hebben ze die hele lange kant om te rennen en springen erbij.
 5. Ik zit een beetje met de inrichting van de ren, ik vind aan de ene kant dat ze wel wat meer ruimte mogen hebben om te rennen en binkies te maken, maar aan de andere kant merk ik dat Rummikub het echt wel nodig heeft zich te kunnen verstoppen. Die duikt graag een tunnel in als ik de ren in kom bijvoorbeeld. Mijn ren is 1,50 m breed en 4,00 m lang. Als je er voor staat bij het deurtje heb je de ren in de lengte zeg maar voor je. Dus het 4,00 m deel. Dan heb je aan je linker hand in de breedte het schuilhok/nachthok staan. Dat is 1,00 m breed en past daar dus mooi. Ik heb daar een kattentunnel naast liggen, dat ligt daar niet in de weg, ze kunnen daar toch geen rare sprongen maken in dat smalle stukje en zo’n tunnel past daar precies. Aan de andere kant van het hok ligt niks. Aan de rechter kant van het deurtje staat een Elmato buitenhuis (in de zomer een ander huisje, maar altijd een huisje) en de Cat Cube. Daarnaast de wc. En dan zijn we aan het eind van de ren aangekomen. Aan de korte kant staat dus de wc en de zandbak. Zandbak is een dichte kattenbak. Dan weer naar de lange kant, tegenover het huisje. Daar ligt een tunnel. Meestal een tunnel met 3 armen, dus 1 arm komt in het loopgedeelte van de ren te liggen. Naast de tunnel staat een U vorm, een kleintje. Daar zit Kliko graag op (die zit overal graag op, Koning Kliko moet wel zijn koninkrijk overzien natuurlijk 😇) en daarnaast ligt nog een enkele kattentunnel. Die weer gelijk ligt aan het hok en de U vorm en een gat opvult, dus ook daar zal niet veel ruimte te halen zijn. Ik twijfel of ik de tunnel met de 3 armen er wel weer in moet doen, omdat dat dus loopruimte inneemt. Maar aan de andere kant heb ik wel het idee dat Rummie er graag gebruik van maakt. Wat zouden jullie doen?
 6. Wat naar dat je ouders zo tegenwerken 🙁 Hopelijk lukt het maandag wel! Zit ze wel op meer stro inmiddels om haar warm te houden?
 7. Haal zijn favoriete groenten en fruit in huis om hem weer aan het eten te krijgen en wat kruidenhooi, dat is lekkerder dan gewoon hooi en eten ze vaak eerder. In het hok kun je eventueel een fleecekleed leggen de eerste drie a vier dagen, dat is lekker warm en zacht. In de wc wat papier- of houtkorrels. Dat prikt niet in de wond en stoft ook niet. Veel succes, gaat vast goed komen. En wat JokeC al zegt, laat de dierenarts meteen even naar zijn gebit kijken als hij toch onder narcose is. Hij ligt er toch 😉
 8. Wat sneu @Francisca dat hij zo onrustig is in zijn slaap.
 9. Ik gebruik al jaren die tunnels zonder problemen. De tunnels uit China was ik eerst goed in een heet sopje Biotex en last ze dan een tijd (weekje) buiten hangen om de giftige stoffen eruit te krijgen. Mijn konijnen slopen die tunnels nooit.
 10. Ik ben er gek genoeg voor 🤣 Heb alleen ook nog honden die een stukje tuin willen.
 11. Halloween Herfst Muziek Kleur Blij Stuk
 12. Gelukkig is de oorpijn weg @Pablo&Lola Hopelijk blijft het weg. En ben je ook snel minder verkouden. Beterschap. Ik heb als kind nooit oorpijn gehad, paar jaar terug kreeg ik opeens een zware oorontsteking. Heb er drie weken mee gelopen en twee orale antibiotica kuren gehad totdat de huisarts besloot toch maar door te sturen naar de KNO arts. Die was nogal boos dat de huisarts zo lang had gewacht, want ik had inmiddels een scheurtje in mijn trommelvlies van de druk van de pus die in m’n oor zat (dat liep er ook gewoon uit, heel smakelijk...) Het heeft 9 weken geduurd voor ik er vanaf was en 4 behandelingen bij de KNO arts. Die was nog even bang dat ik minder zou gaan horen met dat oor, maar dat is gelukkig niet zo. En heb daarna ook nooit meer oorpijn gehad. *klopt af*
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .