Ga naar inhoud

Hototjes

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Hototjes

  1. Gras is het gevaarlijkste voor een konijn in alle grassen zitten parasieten. Een wild konijn heeft een andere stofwisseling en een maag die het gras kan verteren en waar de parasiet in verteerd. Je zou wel gras kunnen geven dat je zelf zaaide in een kasje waar niks bij kan. Dus gras is gevaarlijk ten alle tijden. Kijk er mee uit.

  2. Een konijn leeft zelfstandig in een stelsel van holen onder de grond waar ze zich kunnen afzonderen. De ram vader en zoon kunnen wel eens ruzie krijgen om de voedsters ook al zijn ze geholpen. Dat is de natuur nou eenmaal. In het wild kunnen ze weg gaan in hun stelsel bij u kan dat niet en dan is de oude de baas en bestaat de kans op vechten helaas.

  3. 14 uur geleden zei Konijnenliefhebber1993:

    Nou, heb mijn konijnen nog nooit zien en horen hijgen. Misschien dat ik dan aparte konijnen heb???

    Zal het anders formuleren een kleurdwerg laat warmte door de nek ontsnappen. En voor iedereen die hier op de site leest en denkt dit zit zo dat os anders ik ben al meer dan 15 jaar Fokker heb alles onderzocht en uitgepluist over de dwerg ik heb meerdere dierenarts versteld doen staan met mijn gedachten. 

  4. Hoe laat voer je hem.

     

    Ik voer altijd pas om half 10.

    Voldoende hooi geven en wat stro

    En een stukje platter van de paardebloem doet wonderen kan geen dierenarts tegenop. Ik fok al 15 jaar dwergen nog nooit bij een dierenarts geweest. Die komt alleen enten bij mij. 

    Voor elk konijnen euvel is wel een plant in plaats van duurde medicatie. Hoop dat je er wat aan heb.

    • Vind ik leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .