Spring naar bijdragen

Skipenpip

Members
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Skipenpip

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Skip en pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

231 profielweergaven
 1. ik had eerst 2 voedsters samen, toen ging er eentje dood. die andere heb ik met een voedster gekoppeld en dat ging ook gelijk bij het 1e konijn goed. Heb dus blijkbaar best veel geluk, of gwn iemand die goed kan koppelen.
 2. Als jouw konijn een maatje heeft, kan die ook jouw konijn wassen. mijn konijnen wassen elkaar de hele dag door en als jouw konijn zichzelf niet veel wast, kan zijn maatje dat voor hem doen.
 3. Met Snickers in de hangmat. Doordat de zon op de hangmat schijnt kleurt haar vacht helemaal roze. De hangmat, in alle kleuren van de regenboog, weerspiegelt in haar ogen. Snickers is het konijn wat ik uit de opvang heb geadopteerd nadat Pip is overleden en ze is nu beste vriendinnen met Skip, maar ook met mij zo te zien. Ze vind het heerlijk om mij te likken.
 4. Kun je niemand regelen die wel een auto heeft?
 5. nogmaals, er staat een hoog hek om de speeltuin, we kunnen niet naar binnen.
 6. Dat gaat niet zo makkelijk als je 1,5 meter uit elkaars buurt moet blijven.
 7. Dit heb ik ook gedaan, in het begin had de konijnenopvang geen koppelmaatje, wat vanstevoren wel was aangegeven. Ze zeiden dat ze alsnog zouden gaan koppelen als er later in de week eentje kwam. Dit was wel het geval en gelukkig pasten ze heel goed bij elkaar. Ze zijn nu een heel gelukkig koppeltje wat elkaar heel goed verzorgt.
 8. Ik had dit de eerste paar dagen na de koppeling ook, gewoon goed opgelet en na een paar dagen ging het weer beter. Ik heb gezorgd dat ze verschillende dingen kon eten, ik heb haar sla, wortels en brokjes gegeven en dan kon ze zelf kijken wat ze het lekkerst vond. Ik heb ook af en toe de konijnen eventjes apart gezet, zodat ze even rust kregen. Na een paar dagen ging het dus weer helemaal goed en at ze weer volop.
 9. De dierenambulance wil er niet op af gaan en de speeltuin zelf heeft al geprobeerd om hem te vangen, ze zeggen dat dat niet lukt. Zelf heb ik geen vangkooi en de speeltuin denk ik ook niet.
 10. Ik had 2 konijnen uit de dierenwinkel, achteraf besefte ik pas wat voor een grote fout ik had gemaakt. Ik had twee zusjes waarvan eentje helaas al na 1,5 jaar is gestorven. De andere bleef over en die heb ik tijdens onze vakantie op koppelvakantie gestuurd. Daar heeft ze een heel lief vriendinnetje gekregen. Ze zijn heel lief voor elkaar en wassen elkaar en liggen samen te chillen. Twee voedsters koppelen kan dus wel.
 11. Ik heb een paar dagen geleden al daar de dierenambulance in onze regio gebeld, zij zeiden dat ze een mailtje naar de speeltuin zouden sturen. Ik zag hem vandaag niet lopen😔 Dat kan drie dingen betekenen: of er is iets mee gebeurd, of hij is gevangen, of hij zat gewoon heel goed verstopt. Aangezien ik de laatste week hem elke dag heb gezien sluit ik dat laatste eiglk al een beetje uit. Ik heb dus al naar de speeltuin zelf een mailtje gestuurd, naar de dierenambulance gebeld. Kan ik nog iets doen? Ik kan wel aan de speeltuin vragen of ik toestemming mag om het konijn op hun terrein te vangen, ik heb nog al ervaring met mijn konijnen( die weten inmiddels hoe ze de ren omhoog moeten tillen en als ze samen werken kunnen ze gewoon rondlopen.) Bij het terrein van de speeltuin heb je echter heel veel hekjes waar ik overheen moet en het konijn doorheen kan glippen dus ben bang dat dat niet zo makkelijk gaat(en zeker niet in mijn eentje).
 12. De speeltuin heeft het konijn geprobeerd te vangen maar is helaas niet gelukt. Blijkbaar loopt het konijn er al 6 weken rond. Ik denk dat het zichzelf dan wel red.
 13. dit heb ik inderdaad gedaan, nu wachten op antwoord.
 14. Ik heb een mail gestuurd, nu afwachten of er iemand reageert en er iets aan doet. Ik ben er vandaag weer langsgelopen en hij zat er weer. Ik heb ook een foto gemaakt nu.
 15. moet ik hier iets mee doen dan, of moet ik hem gwn laten lopen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .