Ga naar inhoud

Skipenpip

Members
 • Aantal items

  82
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

29 Goed

Over Skipenpip

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Skip en Tommie
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

390 profielweergaven
 1. Hoi allemaal, Ik heb een tijdje geen weegschaal gehad ivm verhuizing, nu hebben we een nieuwe dus ik meteen tommie er op gezet. Nu is hij ongeveer 700g net iets minder. Ik las op internet dat dat te licht is. Ik heb een volwassen dwergkonijn en tommie dus en ze krijgen allebei even veel eten. Ook hebben ze altijd onbeperkt hooi en zijn keutels zijn zo goed zo heb ik ze nog nooit bij skip, snickers of pip gezien. Weet iemand of dit kwaad kan of of het niet uit maakt?
 2. Er zijn ook mensen die een lasersnijder hebben. Bij mij op school hebben ze die ook en als ik mijn eigen hout mee zou brengen mocht ik die gewoon gebruiken. Je kunt dan bijvoorbeeld met Solid Edge iets ontwerpen en dan heb je voor een paar euro een heel mooi konijnenpaleisje, ook nog eens naar je eigen wens. Zou toch maar even in de buurt gaan kijken of iemand zo'n ding heeft.
 3. Ik heb naar de dierenarts gebeld en ik kon vandaag al terecht, vandaag kan ik niet dus het is morgen geworden. De dierenarts gaat er dan even naar kijken. Ik heb stro als bodembedekking en laat haar vaak buiten op het gras of in het zand lopen. Ook ligt er natuurlijk heel veel hooi in het verblijf.
 4. Hier hebben jullie een foto, er zit nog een beetje haar voor omdat ik met een hand tommie moest vasthouden en met de andere hand een foto moest maken. Het is gelukkig nog niet open.
 5. Maar ik zal vragen of we naar de DA kunnen, ik ben vooral bang dat ze denken: Oh daar heb je haar weer.
 6. De vorige keer met skip was het 70 euro en toen kreeg ik alleen een zakje dwangvoer mee
 7. Skipenpip

  Zere hakjes

  Hoi allemaal, Ik zag eergisteren dat Tommie last heeft van zere hakjes, dus ik heb even gegoogeld. Ik kwam uit op sokjes en die heb ik gemaakt. Nou lees ik hier dat je dat beter niet kunt doen, dat je beter naar de DA kunt gaan. Nou ben ik in korte tijd al een keer voor skip geweest, omdat hij niet zo lekker was. En ben ik voor tommie's castratie geweest. Nou was dat allebei heel duur, en ik laat mijn ouders elke keer weer flink schrikken met de rekening... Nou wil ik wel naar de DA maar ik ben bang dat ik het zelf ook op kan lossen en dat ik dus voor niks weer 70 euro's kan gaan vragen a
 8. Skipenpip

  Keutels

  Zindelijk maken is nog een hele opgave, je moet niet denken dat je maar een toilet neer kan zetten en dat ze daar dan op poepen!
 9. Heb nu tommie geleerd dat hij een brokje krijgt als hij naar mij toe komt lopen als ie buiten is. Hij denkt nu alleen dat als de buurman aan komt lopen dat hij een brokje krijgt dus dan blijft hij voor de voeten van de buurman op twee poten op en neer springen. De buurman vindt dat natuurlijk helemaal leuk en denkt dat hij gewoon graag geknuffeld wilt worden🤣
 10. Haha, ik heb nu in het tijdelijke huis een buurman die de konijnen helemaal geweldig vind. Hij staat een paar keer per dag voor het hok te roepen: tommie kom eens, tommie kom eens hier😂 en wat doet tommie? Die blijft duf aan de andere kant van het hok te kijken, wat staat die man daar nou raar te doen.
 11. Hoi allemaal, Tommie word over een week gecastreerd, de dierenarts zei dat ik iets lekkers mee moest nemen voor na de castratie. Ik heb alleen niet echt iets wat hij hèèl lekker vind, behalve banaan. Alleen banaan is niet heel erg goed als een konijn er veel van eet, dus ik dacht ik maak welf konijnensnoepjes, daar laat ik hem dan in de loop van de week aan wennen zodat hij straks echt iets lekkers heeft. Ik zat te denken aan zoiets als de gedroogde banaan op deze website, maar ik vind nergens een recept. Iemand het recept daarvoor of een heel lekker alternatief?
 12. Tommie noem ik wel eens Tombeest, maar als ik dat zeg verstaat mijn moeder het als stom beest🤣 en tommie verstaat ze wel eens dat ik stommie zeg. Ook noem ik hem schijtertje, konijnen poepen natuurlijk heel veel en af en toe is er een hard geluid en dan schrikt tommie heel hard en dan kijkt hij zo heel grappig. Skip noem ik wel eens skippie, toen pip nog leefde noemde ik haar altijd pippie langoor.
 13. Er word vaak gezegd dat ze dat niet mogen, maar dat komt door het gif. Dat probleem heb je niet bij biologische bananen. Je moet ze natuurlijk ook niet de hele schil geven maar een klein beetje mag wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .