Spring naar bijdragen

Skipenpip

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Skipenpip

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Skip en pip
 • Huisdieren
  Konijnen
 1. Skipenpip

  Vragenspel

  Leer jij je konijn kunstjes, zoja wat
 2. Skipenpip

  Vragenspel

  Een paar dagen voor kerstmis
 3. Bedankt allemaal, ik zal het doorgeven aan mijn opa.
 4. Ik was 10 en ik deed het net zo, ik had toen ik twee was ook al konijnen en ging altijd in de ren staan en riep dan heel hard - nijnen nijnen kooooomen:) Voordat iedereen begint te zeggen dat je zo jong nog geen konijnen moet doen, ik zorgde er heel goed voor en aaide ze afentoe en hielp mijn ouders met het voeren. Ook gaf ik afentoe wat groenvoer. Ik deed dus niks verkeerd.
 5. Skipenpip

  Bij het rugvel oppakken

  Hallo konijnenliefhebbers, in de vakantie hebben mijn opa en oma op de konijntjes gepast, en mijn opa vertelde dat hij ze bij hun rugvel oppakte. Maar ik heb op internet gelezen dat konijnen daar een kneuzing van kunnen krijgen, is dit waar??? :(
 6. Ik heb wel gehoord dat konijnen net zoals mensen minder eten als het warm is, maar toch zou ik even naar de dierenarts gaan. Mijn konijnen gaan ook op hun zij liggen met hun poten gestrekt maar dat is gewoon omdat konijnen de warmte alleen via de voorpoten en oren en door snel te ademen. De konijnen zijn ook minder actief met 25 graden of warmer.
 7. Op een halve meter diepte heb ik gaas, zodat ze wel kunnen graven maar niet weg kunnen.
 8. Mijn konijnenhok is 80 bij 1,70 maar ze kunnen ook nog naar boven en ze kunnen gangen graven.
 9. Bij ons in de buurt zijn veel katten, we hebben gewoon zo’n rennetje van een paar hekjes. Soms zet ik de ren wel eens aan het hok vast, dan kunnen ze zelf kiezen waar ze zijn. Ik kan de konijnen alleen in de ren laten als ik erbij ben, hij is gewoon open van de bovenkant en er kunnen dus katten in.
 10. Zo’n voliere is misschien een beetje groot, ik heb gewoon een normaal hok. Heet eigenlijk een kippenhok, maar je kunt de stok er uit halen. (Van de boerenbond/petsplace)Daar pas ik als ik op mijn hurken ga zitten gewoon in, wel een beetje krap. En een ren daar kan ik ze inzetten om te knabbelen en ik kan ze beter aaien. Ik heb het hok op het zand gezet dan kunnen ze tunnels graven. Ik heb wel vantevoren een groot gat gegraven gaas er in en dan weer dicht gegooid, daar heb ik het hok op gezet. Zo kunnen ze niet weg. de ren verplaats ik elke keer, die staat op het gras. Word het gras ook gelijk gemaaid :) hihi.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .