Spring naar bijdragen

Skipenpip

Members
 • Aantal bijdragen

  44
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Skipenpip

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Skip en pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

295 profielweergaven
 1. Je moet even bedenken, hoe zou jij het zelf vinden dat je rustig aan het rondhuppelen bent en dat je dan ineens een schok krijgt omdat je ergens niet mag komen! dat zou je toch zelf ook niet fijn vinden? Konijntjes zijn hele gevoelige dieren en als je ze zo laat schrikken kunnen ze een trauma oplopen of er zelfs verwondingen aan oplopen! ik zou gewoon gaan voor een ren, waar je een doek of een deken overheen kan zetten zodat er geen katten en andere roofdieren in kunnen. een ren kun je gewoon af en toe verplaatsen en daar kunnen ze ook gewoon lekker binkies maken.
 2. Ik heb ook een insta acc voor mijn konijntjes. De naam is @skip_en_snickers ps. Konijnenacc van over de hele wereld volgen helpt heel goed!
 3. Ik zou langs de dierenarts gaan, 1,5 zijn ze bij mij ook nooit geworden. Ik las laatst dat je een hamster vooral zo min mogelijk moet knuffelen(oops😁).
 4. Ik heb ook wel eens papier door de papierversnipperaar gehaald en dat in het hok gelegd als nestmateriaal, daar knaagden ze niet heel veel aan.
 5. leuk, ga ik ook eens proberen! Ik doe ook wel eens een wcrolletje vol met hooi, of een papieren tasje vol met hooi.
 6. ik haar vorige vriendinnetje iets meer dan een half jaar geleden gehaald, zij was toen de enige. Ze hebben ook een facebookaccount, maar daar staan ook niet heel veel konijnen op.
 7. Ik heb een leuk speeltje gekocht en natuurlijk heel veel hooi, maar dat krijgt Skip normaal ook al.
 8. Skipenpip

  Waar konijn laten koppelen

  hoi allemaal, Een van mijn konijn is laatst overleden, waardoor mijn konijn Skip weer alleen is. Ik wil haar weer koppelen aan een leuk vriendinnetje of vriendje. Weet iemand waar dat kan? Ik ging de vorige keer naar Dierenopvang Ravenstein, maar daar hadden ze geen konijn. Na een week was er toch een konijn en toen hebben ze die gekoppeld. Ik heb deze keer alleen liever wat meer keus heb, omdat Skip en ik dan kunnen kiezen. Weet iemand waar een opvang zit met een ruime keus, in de buurt van wijchen?
 9. Ik heb Snickers inmiddels begraven bij mijn opa en oma in de tuin, bedankt voor alle lieve berichtjes!
 10. Ja, daar had ik ook al over zitten denken, die dingen zijn alleen best wel duur. Ik had nog een vraagje, wanneer moet je je konijn een nieuw maatje geven? zo snel mogelijk of moet je er juist een paar maanden mee wachten?
 11. Ik heb inderdaad ook aan autopsie zitten denken, zeker omdat mijn vorige konijn, Pip(was het zusje van Skip) ook plotseling is gestorven. Ik heb niet laten onderzoeken waarom ze te dun was, omdat mijn ouders het eerst ff zouden willen aankijken. Snickers was verder ook heel gezond, ze at alles wat ik haar gaf, deed een moord voor een hapje banaan en hupte de hele dag rond. Als Skip en Snickers allebei wilde drinken, duwde Snickers Skip gewoon aan de kant en begon ze te drinken.
 12. Skipenpip

  Konijn ineens dood

  Je ziet het waarschijnlijk al aan de titel, maar vanochtend is mijn konijn ineens dood gegaan. Ik geef mijn konijntjes Skip en Snickers altijd 's ochtends eten, dan geef ik Skip in zijn hok eten, en Snickers binnen. Dat doe ik omdat Snickers al sinds dat ik haar kreeg uit het asiel, heel erg dun is, dus ik wil weten hoe ze eet. Ik leg haar voer dan neer op de keukenvloer. Alleen vanochtend begon ze na een paar brokjes een beetje raar te bewegen, alsof ze haar brokjes niet door haar keel kreeg. Ik heb er toen een beetje water bij gezet, dat doe ik normaal niet omdat ze toch zo weer naar buiten gaat. Ze stopte met eten en ging rondlopen, maar liep toen recht tegen het keukenkastje aan, alsof ze hem niet had gezien. Daarna hupte ze een beetje raar naar mijn moeder toe, op de houten vloer. Mijn moeder zette haar weer op de tegels, en toen viel ze om. Ineens ging het heel snel achteruit, ze kon niet meer op haar pootjes staan en een paar seconden later was ze dood. Weet iemand wat dit is? Ik ben niet naar de dierenarts gegaan omdat dit binnen 5 minuten is gebeurt. Ik heb haar nog niet begraven omdat ik anders te laat op school kwam. Begraven word ook nog eens lastig omdat we bijna gaan verhuizen en haar dus niet in de tuin kunnen leggen, omdat die van andere mensen wordt. Weet iemand wat te doen en hoe dit komt? ik hoor het graag!
 13. ik vergeet soms om het hok goed dicht te maken(we hebben er wel voor gezorgd dat de konijnen nergens de tuin uit kunnen). Laatst zouden we kijkers krijgen voor het huis, speciaal daarvoor hadden we twee potten viooltjes gehaald. Komt mijn moeder ‘s ochtends beneden, maakt ze de gordijnen open, zitten die twee deugnieten rustig alle viooltjes op te knabbelen! Ze waren helemaal leeggevreten🤣 Natuurlijk zijn er nergens meer viooltjes te krijgen, het zijn uiteindelijk margrieten geworden en die hebben ze gelukkig let rust gelaten😂
 14. Kun je niet haar een berichtje sturen dat je konijnen wil kopen, alle telefoongesprekken opnemen? En als je daar bent allemaal vragen stellen en het hele gesprek opnemen, doen alsof je ze wil kopen en dan op het allerlaatste moment zeggen dat je er toch van afziet?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .