Spring naar bijdragen

MyrtheLT

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over MyrtheLT

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Rifca Het gaat echt SUPER!! Ze zijn zo lief samen. We laten de voedster volgende week castreren want ze is wel veels te wild.
 2. Uiteindelijk is het wat anders gelopen (via een kennis) en we hebben hoe het er nu uitziet een match 🙂
 3. bedankt allemaal voor het mee denken. We hebben inmiddels contact gehad met het dierenasiel waar ze momenteel twee konijntjes hebben zitten. Binnenkort gaan we kijken of dat klikt 🙂
 4. Ram is gecastreerd :). Zoeken een gecastreerde damen wegens de kans op baarmoeder problemen. In principe is een niet gecastreerde voedster ook prima, maar dan moet ze nog niet te oud zijn!
 5. @Rifca Zeker gezien :). Probleem is alleen dat er bij ons in Zeeland zo goed al geen opvangen zijn. Zijn opzoek naar een bunny waar iemand een goed huisje voor zoekt.
 6. hoi bunnybunchers! Om een lang verhaal kort te maken en na een jaar veel ellende, was ons mannetjes konijn helemaal verliefd geworden op een vrouwtje. Helaas hebben we met zeer veel verdriet haar na een week in moeten laten slapen. Inmiddels zijn we opzoek naar een nieuw vriendinnetje voor ons lieve ventje. Hij verdient het zo na alle ellende. We zijn opzoek naar een GEHOLPEN voedstertje, ras maakt helemaal niks uit. Het gaat om zijn geluk, wij passen ons wel aan. Heeft of weet iemand een voedstertje? Laat het ons vooral weten. Regio Walcheren, Zeeland.
 7. Super bedankt Evee voor je bericht. We vinden het zo moeilijk wat we moeten doen. We zouden haar erg gaan missen maar willen wel het beste voor onze konijnen. Denk je dat er nog hoop is dat het goed komt tussen onze bunnies? Ze waren in het begin, leek, vriendjes. Maar ze zaten heel vaak op elkaar en daagde elkaar steeds uit. Toen ze kwam was ze al agressief. Ze stond al bekend om 'het krengetje' We hebben echt onze best gedaan, maar er is volgens mij gewoon geen klik tussen ons. Een konijn hoor je niet alleen te houden.
 8. Of is er iemand in de provincie Zeeland die hier ervaring mee heeft?
 9. MyrtheLT

  Nala is aggresief :(

  Beste bunnybunchers, We hebben een probleem. Vorig jaar april hebben we een ontzettend lief mannetje gekocht bij het Edudelta college (een agrarische school). Twee maanden later kwam daar een voedstertje bij genaamd Nala, van dezelfde school. Echter is er een probleem. Nala is vanaf het begin hartstikke aggresief. Ze valt ons constant aan, gromt en bijt door. We hebben Simba en Nala met succes gekoppeld en het waren daarna dikke vriendjes. Ze zaten wel constant boven op elkaar maar lagen ook lief naast elkaar te slapen. Simba was al gecastreerd en we hebben Nala ook laten castreren in de hoop dat dit minder zou worden en haar gedrag zou veranderen. Helaas gebeurde dit niet. Nala is nog altijd agressief. Simba is 26 januari dit jaar helaas erg ziek geworden waardoor we hem tot 3 dagen geleden binnen moesten houden. Nala zat in de tussentijd gewoon buiten. We wilde ze weer koppelen maar dit ging helaas niet. In de meeste gevallen wordt Nala ook naar hem agressief en begint ze te vechten. We hebben ze nu in twee aparte hokken met een buitenplaats aan elkaar grenzend. We wisselen ze daarnaast elke dag van hok. Nala blijft ons alleen aanvallen en laatste heeft ze ons allebei goed gebeten. We hebben zoveel geprobeerd. Hebben jullie nog tips? We zitten er ook aan te denken om haar naar een konijnenopvang te brengen waar ze definitief kan blijven. Daar heeft ze hopelijk een hele grote buitenruimte waar ze lekker met vriendjes kan spelen. Misschien is dit het beste voor haar. We houden ontzettend veel van haar, maar weten het niet meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .