Ga naar inhoud

Francisca

Members
 • Aantal items

  283
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Francisca's Achievements

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

136

Community reputatie

 1. Wat was mn wachtwoord ook al weer.... 🤔
 2. Sinds ik Julia die Selective graanvrij geef en geen snoepjes meer met graan, haver of tarwe erin heeft ze niet meer van die dikke klonten stront aan haar kont hangen. Dus het helpt wel want zij heeft ook darmproblemen maar dat is een stuk minder geworden!
 3. Francisca

  Webwinkel

  Oke dan wacht ik nog even met bestellen!
 4. Francisca

  Webwinkel

  Evee, kun je mij misschien zeggen of en wanneer de weegbree er weer is? Dat was hier een groot succes namelijk!
 5. Sterkte met het verlies van Bunny 😞
 6. Het wordt hier vannacht maar 9 graden buiten! Gelukkig zitten de bunnies en ik binnen 🙂
 7. @Evee hoe groot is de Snugglesafe? Ik kom hem op internet tegen in de grootte 21 cm en 25 cm. Of zou die 25 cm alleen de hoes zijn? De Snugglesafe werd niet zo goed beoordeeld op zooplus. Vandaar mijn twijfels. Julia ligt nu tegen de kruik aan te slapen. Coco ligt meer naar de coolpad toe. Nu kan het wel de kruik omdat ik gewoon op de bank lig en ze in de gaten kan houden maar snachts is het niet handig dan is een Snugglesafe misschien toch handiger.
 8. Ja ze krijgt standaard metacam 2x per dag en ik heb siseraldrops en infacol voor haar. Maar siseraldrops zijn echt heel moeilijk te geven want ze vindt ze erg vies. Al van alles geprobeerd maar ze trapt er niet in.
 9. Dank voor de reacties! Ik heb inderdaad ook wel een snugglesafe overwogen maar heb meerdere reviews gelezen van mensen waarbij het ding stuk knapte en de warme vloeistof overal zat. Dus ik dacht dan doe ik een warmte kussen of deken. Kan ook bijvoorbeeld met kersenpitten doen maar dat lijkt me minder lekker liggen. Ik kan natuurlijk ook gewoon een handdoek in de magnetron warm maken misschien... Ze bleek een enorme haak aan haar kies te hebben die in haar wangetje prikte en een wondje heeft veroorzaakt. Buikpijn komt door gas en niet goed kunnen eten denk ik. Ik ga ze zo weer ophalen. Ik heb een kruik en koelpad neergelegd dan kan ze kiezen. En ik blijf bij haar in de buurt. Ze moet antibiotica en siseraldrops.
 10. Hoi hoi, Ben een tijdje niet meer online geweest. Druk met van alles en nog wat. Helaas heeft Julia weer last van haar buikje. Ze is nu bij de dierenarts met Coco om hun gebitje te laten doen en ik heb aangegeven dat ze weer last heeft van haar buikje. Nu vroeg ik me af of dit misschien wat is: KipKep Woller Warmtekussen van babypark als ik dat met een bandje klittenband om haar buikje vast maak. Of is dat niet slim? Ze ligt steeds op de grond op haar buik tegen de pijn. Zo zielig.
 11. Ach wat schattig! Haha! Kan me voorstellen dat het erg vervelend is. Ik heb hier (had ooit een muur eter en een karton eter) tunnels van riet en gras en wilg en bamboe die ze kunnen slopen en veilig kunnen eten. Misschien is dat een idee? Of van die grashuisjes waar ze in kunnen zitten en helemaal kunnen slopen. Ook veilig om te eten. Zou wel de grootste maat kopen. Ook de tunnels. Er zijn ook hennepmatten maar als ze het echt op eet is dat geen aanrader. Slopen kan wel. Ik heb ook wel eens van de grasmatjes gekocht. Dat wordt ook wel te koop aangeboden als hangmatje voor kleine knaagdieren. Misschien kun je haar afleiden met een spelletje met eten/snoepjes zodat ze ook wat te doen heeft. Bijvoorbeeld een bal die ze moet rollen waar brokjes of lekkers uitkomt. Of hooi los met kruiden erdoor zodat ze lekker kan rondscharrelen en zoeken.
 12. Heel veel sterkte met het verwerken van het gemis van Norbert, Michelle. Je hebt misschien wel gedaan wat voor hem het beste was maar dat verzacht de pijn en verdriet zeer zeker niet. 😘
 13. Foto en onderzoek is al meer dan 200 euro. Spoeddierenarts in het weekend snachts is al meer dan 100 euro. Operatie Coco elke maand meer dan 100 euro. Medicatie voor ze elke 2 weken is bijna 100 euro per keer. Gewone halfjaarlijkse controle is al 65 euro. Nagels knippen meer dan 16 euro. En dan heb ik de vaccinaties nog niet eens meegerekend. Dus met 500 euro begin je niks. Moet je ook nog voer, speeltjes, hooi en lekkers kopen. Pfff. En ik had eerst 2 koppels.
 14. Julia had ook vaak van die grote klonten poep. Nu ik haar graanvrij voer geef wat ik week zodat ze voldoende water krijgt gaat het echt heel goed! Misschien is dat nog een idee voor Olaf. (Ze krijgt ook metacam en panacur)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .