Ga naar inhoud

Francisca

Members
 • Aantal items

  271
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

132 Goed

Over Francisca

 • Titel
  Keutelaar

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Foto en onderzoek is al meer dan 200 euro. Spoeddierenarts in het weekend snachts is al meer dan 100 euro. Operatie Coco elke maand meer dan 100 euro. Medicatie voor ze elke 2 weken is bijna 100 euro per keer. Gewone halfjaarlijkse controle is al 65 euro. Nagels knippen meer dan 16 euro. En dan heb ik de vaccinaties nog niet eens meegerekend. Dus met 500 euro begin je niks. Moet je ook nog voer, speeltjes, hooi en lekkers kopen. Pfff. En ik had eerst 2 koppels.
 2. Julia had ook vaak van die grote klonten poep. Nu ik haar graanvrij voer geef wat ik week zodat ze voldoende water krijgt gaat het echt heel goed! Misschien is dat nog een idee voor Olaf. (Ze krijgt ook metacam en panacur)
 3. Francisca

  Klaagtopic 2021

  Vanochtend een dode geplette muis in het hooi gevonden. Gelijk maar de rest weggegooid. ๐Ÿคฎ
 4. Ja al blijf ik wel het gevoel houden van heb ik wel genoeg gedaan en had ik niet beter de oorzaak kunnen achterhalen van de urinebrand of nog even afwachten of of.... Maar de dierenarts stond ook achter mn keuze en dat doet ze niet als ze denkt dat er nog hoop is lijkt me.
 5. Ik denk elk jaar opnieuw "misschien moet ik toch maar eens beginnen met een kussensloop te vullen." Biologische ecologische diervriendelijke kussenvulling heb je dan! ๐Ÿ˜‚
 6. Jazeker! Coco maakt binkies en doet lekker gek. Julia is van het graven in haar hooibak en gaat de hele tijd bij de achterdeur zitten want ze wil naar buiten. Coco rent ook achter Julia aan maar Juul heeft daar niet zo'n zin in.
 7. Francisca

  Klaagtopic 2021

  Dank jullie wel! Mijn tante vroeg me of ik al over het verdriet heen was vandaag. ๐Ÿ˜ž Sommige mensen snappen het niet. Gelukkig komt Coco me heel vaak troosten en ook Julia geeft me kusjes.
 8. Francisca

  Klaagtopic 2021

  Ja het was erg stil vanochtend. Ik dacht ik heb Tommie nog niet gehoord. En toen een steek in mn hart. We hebben nu de kamer opgeruimd en al zn spullen opgeruimd of weggegooid.
 9. Ik heb juist allemaal mensen om me heen die zich er mee bemoeien. Die vragen of ik wel voldoende eet en dan ook echt je schuin aankijken als je een gebakje niet hoeft. Sommige zijn jaloers die zeggen juist "oh lijkt me heerlijk om gewoon alles maar te kunnen eten en snoepen." Maar het is juist moeilijk om gezond aan te komen. Zeker als je al 3x een maagonsteking hebt gehad ๐Ÿ˜ž ik weer nu 37 en wil graag nog 40 halen, ben ook niet zo groot.
 10. Dank jullie wel voor alle hulp en steun met Tommie het afgelopen jaar! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Het doet me veel pijn en verdriet dat hij er nu niet meer is maar tegelijkertijd is er ook een last en zorg van m'n schouders gevallen. Ik liep soms echt op eieren bij hem omdat hij zo bang en gestresst was steeds. Ik miste hem vanochtend met opstaan. Geen Tommie meer onder mn bed. Dankzij jullie advies is de koppeling met Sjaakie goed gekomen. En werd ik vaak gerustgesteld of kreeg ik steun. Bedankt!
 11. Francisca

  Klaagtopic 2021

  Hoofdpijn, zere ogen en huilbuien. Wat doet het toch verrot veel zeer om een konijntje te moeten missen.
 12. Als iedereen een paar ons die je teveel hebt aan mij wil geven. Ik probeer al heel wat jaar aan te komen ๐Ÿ˜•
 13. Vandaag besloten om Tommie in te laten slapen want hij had door de urinebrand pijn en veel ongemak. Beet zichzelf kapot bij het schoonmaken en voelde zich niet lekker. Soms is liefde ook durven los laten. Dag lieve Tommie, ik zal je vreselijk missen! Ik kan niet stoppen met huilen, je te zien vechten tegen de narcose deed me veel verdriet. Je wilde niet. Je kon mij nog niet loslaten. Maar dit was ook geen fijn leven zo voor je, elke dag in bad of onder de kraan. Je niet meer zelf schoon kunnen krijgen. Je niet fit voelen. En niet tegen de medicijnen kunnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .