Spring naar bijdragen

Francisca

Members
 • Aantal bijdragen

  125
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

47 Uitstekend

Over Francisca

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Fijn dat het weer goed gaat met Liz! Hoe kwam je er achter dan dat ze dat had?
 2. Ik weet nog niet wat het wordt vanavond. Kep broccoli en spitskool.
 3. Fijn dat het weer wat beter met Liz gaat! Beetje jammer dat je haar verblijf niet goed hebt ingericht, dat ze zelf aan de slag moest. šŸ˜œ Go Liz!
 4. Hoe is het met Spook? Loopt ze weer normaal? Mijn julia loopt ook niet normaal. Haar ene knieschijfje zit los dus soms hobbeltje meer dan echt lopen. Rennen kan ze het beste op vloerbedekking maar de keuken weet ze ook elke ochtend te vinden en dan loopt ze gewoon over het laminaat. Het is vooral heel vermoeiend om konijn te zijn. šŸ˜Š
 5. Dat vind ik wel heel onpersoonlijk dat je via een SMS moet lezen dat je konijntje dood is. Sterkte! Hopelijk redt je andere konijntje het wel.
 6. Francisca

  Zandhappen

  Ja het ging mij niet om de kosten. Ik had eerst speelzand maar zo stuivig en stoffig. Gaat echt overal zitten. Dus ik dacht ik doe wat grovere korrels. Maar is dus geen goed idee geweest. Ik weet dat de gewone tuinaarde ook fijn vinden om in te graven maar dat is met mijn donorlongen niet echt handig want daar zitten schimmels in. Haha, omg als je een chinchilla in die zandbak zou zetten is die dagen op zoek naar de rand van de bak, een grote woestijn voor dat beestje šŸ˜‚
 7. Ah, fijn dat Liz weer thuis is. Heel veel beterschap voor haar en hopelijk kan jij straks ook weer een beetje tot rust komen.
 8. Francisca

  Zandhappen

  Goed om te weten! Ik heb gelijk de bak gesloten!
 9. Ja ik weet niet of ze er geld mee verdient of dat ze gewoon zelf zo rijk is. Vond de katten wel schattig maar leek mij ook niet dat je ze moet douchen.
 10. Francisca

  Zandhappen

  Tommie zijn urine is vandaag weer getest en hij blijkt weer heel veel blaasgruis te hebben. Nu is hij op een dieetje van Timothy hooi en Beaphar Care senior (die hij trouwens niet zo lekker vindt) en veel andijvie (gewassen voor extra vocht) maar nu zag ik al 2x dat hij express zand ging eten uit de graafbak. Ik heb daar soort van grof opvulzand in zitten (niet van dat speelzand). Kan dit kwaad dat hij dit eet?
 11. Ik had penne met broccoli en kaas.
 12. Misschien kun je haar vandaag al wel dwangvoer geven. Dan heeft ze toch wat meer in haar maag dan dat ze met honger naar bed gaat. Eet ze wel ander groenvoer zoals bv andijvie?
 13. Wat vervelend @MichelleloveElmo! Ik heb vandaag een helikoptervlucht gemaakt met mijn vader. Hadden we allebei cadeau gehad voor onze verjaardag. Hij vorig jaar 60, ik 1 sep dit jaar 30. Was erg gaaf. Vliegen vanaf Hilversum over Soest en Baarn en Blaricum waar al die BN'ers wonen. Ook nog Amsterdam in de verte gezien en de polder met de windmolens en de lapjes. Was erg vet.
 14. Ja voor mij hoeft het dus niet naar dier te smaken. Dat is juist een van de redenen dag ik vegetariƫr ben geworden. Het moet voor mij juist niet de smaak en structuur hebben van vlees. Maar kan me voorstellen als iemand minder vlees wilt gaan eten dat het wel kan helpen als de vega producten lijken op vlees. Ik vond die lange vingers en de nuggets van vroeger van quorn lekker maar die zijn helaas uit het assortiment. En wat ga je bij die frikandel eten dan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .