Spring naar bijdragen

Francisca

Members
 • Aantal bijdragen

  236
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

108 Uitstekend

Over Francisca

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. www.xiv.nl gewoon besteld via whatsapp bij haar. Ze is nu ook bezig met een prentenboek met konijnen!
 2. Ik had leuke kerstkaarten dit jaar en ze heeft nog veel meer leuke kaarten!
 3. Misschien is dit wel een hele domme vraag hoor maar ik was net Julia weer eens aan het schoonmaken van onderen want ze was weer eens vies. En toen telde ik maar 2 openingen. Een opening richting haar buik waar geurklieren naast zitten en een opening richting haar staart. Moeten er niet 3 openingen zijn? Of poepen en plassen ze door dezelfde opening? En wat is wat?
 4. Als je een konijn in een hoekje hebt gedreven (van zn kooi bv of in een huisje) en er is geen andere uitweg dan kan het konijntje soms aan gaan vallen. Het kan ook eerst gaan grommen om je te waarschuwen. Of misschien is het terretoriaal gedrag.
 5. Ik ben het eens met bovenstaande. Maar vroeg me daarnaast af wat voor voer je geeft en of hij dat altijd al heeft gehad. Als je namelijk over bent gestapt op ander voer moet je dat eerst mengen met het oude voer. Als je gemengd hooi hebt met kruiden kan het ook zijn dat Cookie misschien niet zo goed tegen die kruiden kan. Mijn Julia had ook altijd plakpoep en dikke klonten poep vast zitten aan haar kontje. Na lang zoeken en proberen, kwam ik erachter dat ze niet tegen graan kan. Dus krijg ze nu graanvrij voer en graanvrije snoepjes.
 6. Likken is bij konijnen ook wassen. Als hij je een likje of 2 geeft dan vindt hij je lief. Maar blijft hij likken dan is hij je dus aan het wassen. Wassen heeft te maken met de rangorde. Diegene hoger in de rang, wordt gewassen. Dus hij erkend dat jij de baas bent en daarom wast hij je. Dominante konijnen worden graag zelf gewassen. Nu hoef jij niet zelf te gaan likken, aaien is voor hun hetzelfde. Zo wil mijn Coco (een mannetje) me de hele tijd wassen als ik hem ga knuffelen, terwijl Julia (Coco zn vrouwtje en de baas van hun 2) mij alleen wast als ik haar eerst aai. En mijn vorige dametje Sja
 7. Och wat erg @Deeskuh88!! Heel veel sterkte de komende tijd. Hopelijk pakken ze dader, al brengt dat je nichtje niet terug.
 8. Heeft hij al nieuw behang dan?
 9. Ja voor als ze wakker wordt dan is haar maatje bij haar. Doe ik met Coco ook altijd. En daarna gewoon goed in de gaten houden of ze eet. Hier nooit problemen. Keutelen doet coco altijd wel, soms eet hij na de behandeling de eerste 2 a 3 uurtjes niet maar vaak als ik bv banaan voor houd dan neemt hij wel een paar hapjes. Met gasnarcose hebben ze er minder last van.
 10. @Pablo&Lola help mijn vriend is klusser?
 11. Hier niet, Coco is al 3 kiezen verloren en er zitten er nog 2 los!
 12. Ik vind dat postnl eigenlijk van de staat zou moeten zijn. Of idd geen monopolypositie mag hebben.
 13. Ik bedoelde of jij die foto hebt gemaakt met een van je konijntjes als fotomodel 😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .