Spring naar bijdragen

RUUDV

Members
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

1 Volger

Over RUUDV

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Opvang aangeboden Woonplaats: regio Leiden/Schiphol (Plaats voor) hoeveel konijnen: 2/3 (6m2) Binnen of buiten: buiten Periode opvang*: voorjaar/zomer Gevraagde/geboden vergoedingen: 15 euro per week op de foto’s ziet u hoe ik het vorig jaar had (en ook dit jaar weer doe) ikzelf heb al jaren ervaring met konijnen (en andeee huisdieren) deze zitten in een ander gedeelte van de tuin en komen dus niet in contact met uw konijnen. verder krijgen ze elke dag vers hooi. Het zou fijn zijn als u het eten meegeeft wat ze gewend zijn.
 2. RUUDV

  Wat voor schuil/nachthok hebben jullie?

  Ik heb nu een hondenhok en de ferplast 120 voor ze staan 🙂
 3. RUUDV

  Kooi met ren

  Wat je ook kunt doen is alleen de ren neerzetten en het toiletje in een hoek, zo heeft hij al snel wat meer ruimte 🙂
 4. RUUDV

  Zindelijkheid verdwijnt

  1 voedster (2,5 jaar) en een gecastreerde ram (1,5 jaar) ze lopen 24/7 los
 5. RUUDV

  Zindelijkheid verdwijnt

  Mijn konijnen lopen bij mij los op het terras, in de zomermaanden ging het prima, ze deden hun behoefte in een hoek van de tuin maar sinds twee maanden gebruiken ze een steeds groter gedeelte als toilet. Het is wel de bedoeling dat ze met mooier weer wat zindelijker zijn. Ik doe nu niets anders dan met mooi weer, om de dag alles opvegen. Moet ik ze, als ik ze weer goed zindelijk wil krijgen, eerst een tijdje ergens anders in de tuin zetten met een ruime ren of waar ze nu zitten kleiner maken (alsnog 5m2) zodat ze misschien weer gewend zijn aan een klein hoekje om vies te maken
 6. RUUDV

  Pvcpijp doorgang

  Misschien kun je het gaas met haakjes aan de schuur bevestigen, dan hoeft dat ook niet precies om de pijp.
 7. RUUDV

  Apart huisje of niet???

  heb je er een foto van?
 8. RUUDV

  Tunnels

  Via vrienden die in de bouw werken
 9. RUUDV

  Nachtje alleen?

  Dat kan prima hoor! Veel plezier bij het concert!
 10. RUUDV

  Tunnels

  Ik heb ook pvc buizen (200mm en 250mm doorsnee) tegen het rollen heb ik er gewoon twee stenen (klinkers) naast gelegd, ligt vast zat dan! Een van mijn konijntjes zit regelmatig in de buis van 250mm, heerlijk koel en rustig plekje voor haar! ook de 200mm buis wordt vaak gebruikt, nu eventjes door de logeerkonijntjes! Ziet er wat krap uit, maar ze vinden het heerlijk en gaat prima! Ik kan ze iedereen aanraden!
 11. RUUDV

  Minimale grootte 2 Vlaamse reuzen

  Lieve konijnenvrienden, meen vriendin van mij gaat twee Vlaamse reuzen overnemen van haar zus, nu heeft ze een verblijf gemaakt van 5,5 m2, is dit groot genoeg?
 12. mijn ‘logeerverblijf’, hier vang ik konijntjes op van mensen die met vakantie gaan. Ze hebben 5,6m2 de ruimte, daarnaast krijgen ze af en toe een takje van mijn appel- of perenboom of een lekkere wilgentak als extraatje :)
 13. mijn verblijf, 15m2 voor mijn twee dwergjes! :)
 14. RUUDV

  Vakantie opvang topic 2018

  Bedankt voor je berichtje! Ik ben dan helaas nog op vakantie! Vanaf 3 augustus heb ik plek, maar dat is voor jou te laat helaas!
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .