Spring naar bijdragen

RUUDV

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutraal

Over RUUDV

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. RUUDV

  Pvcpijp doorgang

  Misschien kun je het gaas met haakjes aan de schuur bevestigen, dan hoeft dat ook niet precies om de pijp.
 2. RUUDV

  Apart huisje of niet???

  heb je er een foto van?
 3. RUUDV

  Tunnels

  Via vrienden die in de bouw werken
 4. RUUDV

  Nachtje alleen?

  Dat kan prima hoor! Veel plezier bij het concert!
 5. RUUDV

  Tunnels

  Ik heb ook pvc buizen (200mm en 250mm doorsnee) tegen het rollen heb ik er gewoon twee stenen (klinkers) naast gelegd, ligt vast zat dan! Een van mijn konijntjes zit regelmatig in de buis van 250mm, heerlijk koel en rustig plekje voor haar! ook de 200mm buis wordt vaak gebruikt, nu eventjes door de logeerkonijntjes! Ziet er wat krap uit, maar ze vinden het heerlijk en gaat prima! Ik kan ze iedereen aanraden!
 6. RUUDV

  Minimale grootte 2 Vlaamse reuzen

  Lieve konijnenvrienden, meen vriendin van mij gaat twee Vlaamse reuzen overnemen van haar zus, nu heeft ze een verblijf gemaakt van 5,5 m2, is dit groot genoeg?
 7. Heb je ook een foto?
 8. mijn ‘logeerverblijf’, hier vang ik konijntjes op van mensen die met vakantie gaan. Ze hebben 5,6m2 de ruimte, daarnaast krijgen ze af en toe een takje van mijn appel- of perenboom of een lekkere wilgentak als extraatje :)
 9. mijn verblijf, 15m2 voor mijn twee dwergjes! :)
 10. RUUDV

  Vakantie opvang topic 2018

  Bedankt voor je berichtje! Ik ben dan helaas nog op vakantie! Vanaf 3 augustus heb ik plek, maar dat is voor jou te laat helaas!
 11. RUUDV

  Vakantie opvang topic 2018

  Ik hoop dat het hier mag, omdat ik het beste voor heb met ieders konijntje en ik hoop dat ze niet in de asiels en opvangen komen! Bent u nog op zoek naar een plekje voor uw konijn als u op vakantie bent? Vanaf augustus heb ik een mooi (logeer)plekje voor uw konijn(en). Ik woon ongeveer tussen Leiden en Schiphol (voor de regio) De ruimte die ik heb is ongeveer 4m2 (denk best wel luxe voor een tijdelijk verblijf)! De ren is continu voorzien van een net dus tegen roofdieren zijn ze goed beschermd en ook is op deze manier het uitbreken onmogelijk gemaakt. Uw konijnen zullen niet met andere konijnen samen geplaatst worden, het is/zijn echt alleen uw konijn(en) die in de ren komen. Dus bent u nog op zoek, schroom niet om contact op te nemen, dan maken we een mooie prijs! (Ik heb zelf al jarenlang ervaring met konijnen houden, deze zitten in een ander gedeelte van de tuin!)
 12. RUUDV

  Wat voor speeltjes?

  Waarom ook geen brood Eevee, dat heb ik nog nooit ergens gelezen..?
 13. RUUDV

  Voorstellen

  Gave namen
 14. RUUDV

  Voorstellen

  Die zwart met bruin is echt heel mooi!!
 15. RUUDV

  Villa Vork

×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .