Ga naar inhoud

Roosje16

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Roosje16

  1. Wij hebben inderdaad de grootste knuffelkont op aarde en hierdoor genoeg knuffelende foto's, maar deze vind ik zelf wel bijzonder. Een dikke kus voor mijn liefste vriendinnetje 🥰
  2. Roos haar goede voornemen is om met de baasjes mee te blijven sporten vanuit huis en lekker te rekken en strekken op de fitnessmat
  3. Jeetje, wat heftig Jacintha! Hopelijk is Spook wel weer helemaal opgeknapt. Roos kon wel nog strekken en op haar achterpoten staan. Ook het wassen e.d. ging nog prima. Dus ik denk dat dat onder andere een reden was dat de dierenarts geen foto aanraadde. Gelukkig gaat het nu weer heel goed met haar! Ze valt weer aan op haar eten, speelt weer en kan weer lekker liggen. De Panacur lijkt dus wel echt aan te slaan. We zitten morgen op de helft van haar medicatie-termijn. We merken dat het wel steeds meer een gevecht wordt om de medicatie toe te dienen... ze begint door te krijgen wanneer we het spuitje klaarmaken en verstopt zich dan meteen op de meest onmogelijke plekken. Maar goed, we zetten nog even twee weken door. Hebben jullie trouwens ervaring met terugkeren van klachten na de Panacur kuur? Hoe snel was dit en was dat heftiger dan de eerste keer?
  4. Goedemorgen, Sinds een paar dagen doet ons lieve konijn Roos heel anders: normaal elke dag lekker rondrennen, knuffelen en aanvallen op haar eten. Sinds een dag of 5 doet ze dat allemaal niet meer. Eerst dachten we dat het een dipje van een dag was (ze at nog gewoon, maar wilde niet uit haar hok of knuffelen). Afgelopen maandag was ze weer gewoon lekker aan het rennen en springen. Nu sinds dinsdag gedraagt ze zich weer heel gek. Ze wil niet bewegen met haar achterkant, eet haar brokjes en hooi niet, wil alleen maar slapen en wil niet geaaid worden/ uit haar hok komen. Ze plast en keutelt nu ook op alle plekken in het hok terwijl ze normaal één vaste plek heeft. Gisteren zijn we naar de dierenarts geweest. Alles is daar gecontroleerd: urine, gebit, darmen, gewrichten en wervels, temperatuur... alles was goed, geen ontstekingswaarden en op het bewegen van de poten of achterkant reageerde ze ook niet krampachtig of pijnlijk. Naar huis gestuurd met een pijnstiller, maar ook dit werkt niet...ze beweegt amper, wil niets van ons, eet geen brokjes en geen hooi (een stukje banaan, andijvie of paardenbloem gaat er wel als zoete koek in). Wij hebben geen idee wat er aan de hand is maar maken ons wel erg zorgen... Hebben jullie enig idee wat dit kan zijn of tips voor ons? We horen het graag!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .