Ga naar inhoud

JoepenPip

Members
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over JoepenPip

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik had inderdaad al gekeken op de pagina waarvan jij de link aangeeft. Daar had ik onder andere vandaan om Joep bij te voeren met science recovery en om een wat kleinere verblijf met een ruwe ondergrond/handdoek te regelen. Maar was benieuwd of ik nog dingen over het hoofd had gezien. Vandaar deze topic.
 2. Dank jullie wel voor de tips en het opbeurende verhaal van Noellie geeft weer iets meer moed om het vol te blijven houden.
 3. Normaal krijgt hij wel groenvoer allen hij had dan meer last van plakpoep en zat dan nog erger onder. Dus had ik er voor gekozen om dat tijdelijk niet meer te geven. Joep is een buiten konijn en at ook regelmatig gras en ander groen in de tuin. Alles in de tuin is naar mijn idee konijnproef en ook kregen de nijnen regelmatig rawe groente die wij over hadden en die konijnen mogen hebben. Maar als dat zijn herstel ondersteund dan gaan we weer groenvoer geven. Wat wel vreemd is en ook een beetje gelukkig dat zijn koppie niet scheef trekt. Ik ga er over nadenken om met Wilhelminapark c
 4. Ik twijfel zelf ook over de dosering van de fenbendazol maar volgens de DA krijgt hij wat hij voor zijn gewicht nodig heeft. Eerste 2 weken wel dubbel gehad maar nu de "normale" doses. Na de laatste injectie met de prednison mocht ik meloxidyl niet gebruiken. Maar aangezien ik maandag weer naar de DA ga, ga ik hier wel weer naar vragen. Op dit moment is de motoriek van Joep niet al te best hij kan wel zitten maar bij lopen valt hij om, omdat hij geen gevoel te hebben in zijn rechter- voor en achterpoot. Kan ze wel bewegen maar niet echt controle. Of kracht. Links achter geen kracht.
 5. JoepenPip

  Verzorging EC

  Hoi allen, Had een vraag in verband dat mijn konijn Joep al 3 a 4 weken strijd tegen EC. En ik ben bang dat hij het langzaam aan het verliezen is. De DA is bekend met de methode van de Wilhelmina praktijk. En hebben dit ook voor een groot deel opgevolgd. Joep krijgt 2x per dag fenbendazol. En de DA heeft hem in de tussentijd 2x een vitamine B prik gegeven in combinatie met een pijnstiller. We hebben afgelopen week een afspraak gehad bij de DA en die vond het nog te vroeg om op te geven en hebben ook afgesproken om aankomende week te kijken of er progressie in zit, zo niet moeten we
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .