Ga naar inhoud

VanBoxtel

Members
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door VanBoxtel

  1. ik heb ook een konijn en een kat, en die kunnen het goed vinden samen. het konijn rent welles achter de kat aan maar die springt dan gewoon uit de ren. het konijn vind het ook heel gezellig als zn maatje gezellig bij hem komt zitten, en gaat de kat het konijn gewoon likken, mijn konijn is ook totaal niet bang voor de kat, dan jaagt ie m gewoon weg. de kat kan niet in zn hokje komen, hij kan wel in de ren die eraanvast zit komen, door erin te springen. als we weg gaan dan gaat om de beurt het konijn naar binnen en de andere keer de kat, zodat er niets kan gebeuren als we weg gaan. net als Rian zegt, het blijven inderdaad prooidieren, en je moet geen dingen gaan doen die het konijn of de kat niet leuk vinden. (de kat van ons was eerst bang voor het konijn) zodra het mis gaat tussen de kat en konijn zet ik de kat in zn hokje, en dan gaat het konijn ook in zn hok, en dan mogen ze na een half uurtje weer samen spelen, wassen etc. tot nu toe altijd goed gegaan. ik vind het zelf wel belangrijk dat allebei de dieren een eigen plekje moeten kunnen hebben, zodat ze elkaar niet de hele tijd te zien.

  2. hoi allemaal, ik heb het boek 'high five met je konijn' gekocht, van Bernice Muntz, en daar staat veel in over de SATS methode. heeft iemand ervaring met het bridges, targets en bodyparts? ik ben dan vooral benieuwd naar het benoemen van de lichaamsdelen en het daar gebruik van maken, en dan verder nog over het bridgen. en werkt het bridgen hetzelfde als de clickertraining?

     

  3. voor knapperige koekjes:

    nodig:

    1. brokken (gemengd) 
    2. water
    3. weegbree
    4. gras
    5. brandnetel (een dag laten drogen, zodat de brand eraf gaat!)
    6. oven
    7. mengkom 
    8. bakpapier

    de brokken zet je als eerste 5-10 min in water, zodat ze een beetje zacht worden, en je gaat ondertussen al het groen in stukjes knippen/snijden. als de brokken lang genoeg in het water hebben gestaan, dan doe je alles in de mengkom, en je gaat het helemaal mengen en 'prutten'. tip: stop je handen tijdens het mengen in twee zakken, dan worden ze niet vies! je kan nu langzaam het groen erbij gaan doen, en dat weer heel goed mengen, als het te droog is dan doe je er niet teveel water bij, is het te nat dan doe je er gewoon klare brokken bij, ook niet te veel. nou kan je de oven 5 minuten voorverwarmen op 150 graden, en zelf ga je op een bakpapiertje de prut leggen. maak een grote plak, geen vormpjes! je kan nou met nog een ander bakpapiertje erop leggen, en dan pletten. nou kan je het in de oven doen, ongeveer 5-15 min op 150 graden. ondertussen moet je wel elke keer even checken of het niet aanbrand! nou moet je het ongeveer 30 minuten af laten koelen en je konijnen zullen ervan smullen!:konijntje:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .