Spring naar bijdragen

Nathalie❤️ gizmo

Members
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Nathalie❤️ gizmo

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Vlaams Brabant
 • Namen van de konijnen:
  millie en millo
 • Huisdieren
  kat,hond,kippen en mijn 2 ndh konijntjes

Recente profielbezoeken

249 profielweergaven
 1. Ja bij mij zijn ze nu ook al een dikke maand aan het verharen mijn ram wel meer dan mijn voedster. Hier bouwen ze er altijd een mooi nestje van 😉 wel blijft het kammen bij mijn konijnen wel een probleem heb al vanalles geprobeerd maar het eindigd altijd in een slachtveld. Ik vol krassen en zij enorm gefrustreerd. Maar heb er vorig jaar al problemen mee gehad dat mijn ram een enorme haarbal had in zijn maagje en hij is toen door het oog van de naald gekropen. Sindsdien probeer ik ze zoveel mogelijk te kammen.
 2. Ik ga met mijn konijnen ook gewoon naar de da en ik ben 50 euro kwijt per keer voor 2 konijnen. Mijn da zet de vaccins wel in 2 keer. Na 14 dagen moet ik terug voor vaccinatie 2. Ze doet dit omdat ze dan beter tegen de vaccins kunnen en er minder ziek van zijn. Dus in totaal ben ik 100 euro kwijt voor 2 konijnen en 2 consultaties.
 3. Nathalie❤️ gizmo

  Giftige planten

  Hallo. Ik zou graag in het konijnentuintje een bodembedekker willen leggen tegen de randen. Ik had eerst aubrieta en hyssop gezet omdat die op de lijst staat waar ze normaal afblijven maar die hebben ze helemaal opgegeten 😒 nu dacht ik de bodembedekker van in onze tuin bij de konijntjes te leggen die kunnen ze zo veel opeten als ze willen onze tuin staat er toch vol van maar vind nergens of deze plant nu giftig is of niet. Het gaat over het kruipklokje ( campanula poscharskyana degen) weet iemand hier meer over?
 4. Dank je wel evee. Ik ga ze eens uitproberen als het terug een beetje warmer is. Nu hebben ze alleen maar 2 paasbomen en gras in hun tuintje en wil het toch een beetje opfleuren met bloemetjes 😉.
 5. Ik zou graag in mijn tuin een stukje willen beplanten met bodembedekkers. Nu vind ik niet direct terug wat veilig is en wat niet voor mijn konijntjes. Iemand tips?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .