Spring naar bijdragen

pluizemama

Members
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over pluizemama

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. pluizemama

  Tuinkers

  Dank je wel. Ga het vanavond proberen. Tussen 10 en 16u houden ze hun siesta 🤪, dan geen oog voor eten.
 2. pluizemama

  Tuinkers

  Hoeveel mag je geven? Enkel de blaadjes of ook de witte steeltjes?
 3. pluizemama

  Tuinkers

  Ik heb een bakje tuinkers meegebracht. Mogen de konijntjes dit eten?
 4. Ja zijn twee voedsters. Zijn reeds bij de dierenarts geweest voor hun spuitjes. En binnen een paar weken worden ze geholpen.
 5. Ok dan. Hoop maar dat ze niet gaan vechten. Morgen kuisen we normaal hun kot uit... best maar effe laten dan.
 6. pluizemama

  Schijnzwanger?

  Wij hebben 2 voedsters van ong 6 maanden. De ene begint nestjes te maken. Wat nu? Binnenkort worden ze gecastreerd.
 7. pluizemama

  Konijn klimt

  Mja daar heb je wel een punt.... wat dat klimmen betreft, leren ze dat nog af? Als ze nu op het dak van hun kot zitten, kunnen ze er dan nog van af springen zelf?
 8. pluizemama

  Konijn klimt

  Ja hoog springen dat weet ik maar klimmen? Kruipen omhoog als een kat. ze zitten in een hok met stro (2 verdiepingen) en snachts gaat de plastiek ervoor. Hebben we bij vorige konijnen ook zo gedaan. Daarrond staat een ren volledig met gaas, boven en onder. Dus veilig. het zijn 2 voedsters, die in mei geholpen worden.
 9. pluizemama

  Konijn klimt

  We hebben 2 jonge dwergjes (hangoor), geboren eind nov 2019. Ze hebben een hele tijd binnengezeten maar sinds het mooie weer staat hun hok in de ren buiten. We hebben ze eerst wat laten wennen (enkele uurtjes per dag) alvorens we hen helemaal hebben verhuisd. Ze kropen al gelijk achter hun hok en rekken en strekken. Hebben hun hok een beetje naar voor gezet zodat ze er veilig kunnen rondlopen. Deze ochtend zag ik echter dat er eentje bovenop het hok zat! Die klimt omhoog? Iemand ervaring mee? Hebben er nu een plank op gelegd maar ze is dus weer omhoog gekropen om aan de plank te snuffelen.
 10. Ik heb een ikea lack tafeltje dat niet meer gebruikt wordt (45x45cm) Zou ik er iets leuk mee kunnen maken voor in mijn beste vriend zijn ren? had al volgende gevonden op dierendokters maar het is natuurlijk geen kat 🙂 Al lijkt mij zo een hangmat wel leuk.... iemand tips? Of gooi ik het toch maar beter weg 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .