Ga naar inhoud

JipenMila

Members
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door JipenMila

  1. Ik geef meestal andijvie of witlof als basis en dan vul ik dat aan met wat ik nog heb liggen. Jip vindt echt alles lekker maar Mila is best een kieskeurige en vind heel veel dingen niet zo lekker. Als ik bijv komkommer voorhoudt dan pakt ze het niet en wacht ze gewoon op iets beters haha. 

  2. Ik heb een grote hondendrinkbank en die ververs ik elke avond en 's morgens vul ik hem nog een beetje bij als dat nodig is. Bij mij houden ze hem keurig schoon want ze poepen en plassen er zowat nooit in :) 

     

    Mijn konijnen drinken trouwens vooral 's nachts en overdag een heel stuk minder, herkennen jullie dat? 

  3. Ik had dit probleem aan het begin ook. Ik heb alleen in de deur (1m bij 1m) gaas zitten waar ze aan knagen dus ik ben creatief geweest met een plastic deksel en wat wasknijpers en heb dat aan de binnenkant van de deur voor het gaas bevestigd. Zodra ze erachter kwamen dat ze daar hun tandjes niet lekker in kunnen zetten was het knagen klaar. Alleen smorgens gaan ze er tegenaan krabben zodat ik de deur open doe en vers hooi geef. Maar dat doen ze ook echt pas rond de tijd dat mijn wekker gaat en ze merken dat ik wakker ben. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .