Ga naar inhoud

Saza

Members
  • Items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Saza

  1. Hij is inderdaad in de vorm van een klavertjevier. Ik denk dat ik mijn konijn het knabbelblok maar gewoon geef en kijk wat hij ermee doet. Als 'ie het echt op gaat eten haal ik het weg, maar waarschijnlijk knaagt Tjika hem ook in stukjes. Ik moet hem toch bijna verschonen, dus die rommel maakt ook niet uit. :) Dank je!

  2. Hallo allemaal,

    Ik heb een knabbelsteen voor mijn konijn gekocht. Op de achterkant staat: 'Deze knabbelsteen op basis van leem zorgt op een natuurlijke manier voor een betere spijsvertering en een gezond afslijten van de tanden bij uw dier.' Is het normaal om konijnen leem te geven? Het lijkt mij niet heel veel kwaad kunnen omdat het natuurlijk is. Hopelijk weet één van jullie er meer over!

  3. Dat vriendinnetje zal wel niet lukken, want niet alle mensen in dit huis willen een nog groter hok in de tuin (hij is al twee verdiepingen hoog). Mijn kat is ook gecastreerd, maar die is echt veel rustiger geworden. Ik wil niet dat dat bij mijn konijn gebeurt, want het hoort bij hem dat hij veel energie heeft en lekker springerig is. Als die dat kwijtraakt, voelt het denk ik niet meer als mijn konijn daarvoor.

  4. Veranderd een konijn veel na een castratie? Ik vind het namelijk nogal eng om een konijn te laten opereren.

    Het zijn zulke kleine tere beestjes. Mijn vorige konijn is geopereerd om zijn ene oog te laten verwijderen.

    Een castratie is hopelijk wel wat minder ingrijpend?

  5. Als het lekker weer is, laat ik mijn konijn los buiten in de tuin lopen.

    Hij vindt het altijd superleuk en spurt met gekke sprongen door de tuin, maar sinds ongeveer een maand loopt mijn konijn meteen naar mij toe als hij me ziet. Dan begint hij als een gek rondjes om mijn voeten te draaien. Hij wisselt linksom en rechtsom af en zo houdt hij het een hele tijd vol.

    Soms probeer ik hem te stoppen door hem zachtjes weg te duwen, op te pakken, of weg te lopen, maar dan begint hij meteen weer.

    Als ik hem verschoon is het heel erg irritant, want ik moet voortdurend opletten of ik niet op hem trap.

    Hebben jullie enig idee waarom mijn konijn dit doet? En kan dit kwaad?

  6. Ik ging vanochtend het waterflesje van mijn konijn ontdooien toen ik erachter kwam dat het glas gebarsten was. Als tijdelijke oplossing heb ik een bakje met water neergezet. Toen mijn konijn begon te drinken, deed hij heel raar. hij nam een slokje en ging vervolgens heel moeilijk zitten slikken en met zijn pootjes naar zijn bekje. Ik heb zijn tandjes bekeken, maar ik kan niet in zijn bekje kijken. Toen hij later nog een slokje nam ging het wel iets beter. Nu is mijn vraag: Slikt hij zo moeilijk omdat hij al heel lang niet meer uit een bakje heeft gedronken (+- 2 jaar) of heeft hij iets in zijn keel?

  7. Ik keek vanochtend nog eens goed naar zijn oogjes en ze zijn nu allebei weer gewoon lichtroze. Gelukkig maar. Ik ben altijd beetje bang dat er iets met de ogen van mijn bunnie gebeurt. Bij mijn vorige nijn moest zijn oogje verwijderd worden vanwege ontsteking

  8. Hoi

    Mijn konijntje knaagt heel veel aan zijn hok. Ik dacht dat ik dan een knaagsteen kon kopen, maar ik las dat dat heel erg slecht is voor konijnen. Weten jullie misschien een plaatsvervanger van een knaagsteen of een trucje waarmee mijn konijn ophoud met knagen? Alvast bedankt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .