Ga naar inhoud

Mariiekeex

Members
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mariiekeex

  1. Hoi hoi,

     

    Sinds gister is mijn voedster schijnzwanger. Ze is bezig met een nest maken. Dit gebeurt wel eens vaker en is vaak snel voorbij. Nu kwam ik vanochtend beneden en stond mijn ex-ram mijn voedster te helpen met een nest te maken. Hij had zijn mond vol hooi en haar en was nog meer aan het verzamelen. Ik heb dit nog nooit gezien en kan er verder geen informatie over vinden. Heeft iemand dit al wel eens eerder meegemaakt? 

     

    Groetjes Marieke 

  2. Hoi hoi,

     

    Hier een update hoe de operatie is verlopen.

    De operatie is vrijdag geslaagd. Zijn balletjes zaten in zijn buik. Ze waren heel klein. Brimi doet het super goed. Ging meteen eten en drinken. Keuteld en plast ook. Is soms zelf al iets te wild aan het doen vind ik dan;p 

    Nu hopen dat het allemaal zo voorspoedig blijft lopen.

     

    Groetjes Marieke en Brimi

  3. Ja precies, een vriendinnetje was nu ook niet mogelijk maar na de operatie en onze verhuizing ga ik maar is in een opvang kijken of er een goede match is. Heb hem pas 21 juli gepland want dan ben ik daarna een paar dagen vrij zodat ik hem in de gaten kan houden. Bedankt ik ga het zeker even doorlezen!

    • Vind ik leuk 1
  4. Hoi hoi,

     

    Vorig jaar wilde ik mijn ram Brimi laten castreren. Bij de da konden ze zijn ballen niet vinden. Deze blijken dus niet ingedaald te zijn. Brimi was toen 1 jaar. Ik ben toen naar een konijnkundige da gegaan. Ook deze kon zijn ballen niet vinden. Ze vertelde dat ze wel een operatie konden doen om brimi te laten castreren. Maar dit is natuurlijk niet geheel risicoloos. Ik heb toen besloten om die operatie niet te doen. 

    Nu zijn we inmiddels een jaar verder en Brimi is soms niet te houden. Heeft veel last van zijn mannelijkheid en gaat dan op mij rijden, soms wordt hij ook agressief en sproeit veel. Ik vind dit erg zielig en ben daarom aan het nadenken om de operatie misschien wel te doen. Ik vind het eng vanwege de risico's en ik vraag me af of hij nu niet te oud is hij is inmiddels 2 jaar.

     

    Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? Zo ja wat hebben jullie gedaan en wat is jullie advies? Ik kan er nergens informatie over vinden. 

     

    Groetjes Marieke

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .