Ga naar inhoud

BDRN

Members
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutraal

Over BDRN

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het gaat steeds een beetje beter. Saar wast Koos van top tot teen. Daar heeft ze een hele kluif aan😅 Andersom wast Koos de oren van Saar. Wel heel schattig om te zien. Saar is af en toe nog op haar hoede, maar durft nu ook gewoon weer languit te liggen. Ik denk dat het helemaal goed gaat komen zo. Blij mee! Nu alleen nog goed opletten dat Koos niet al het eten in z'n eentje opschrokt. Zo'n groot konijn eet een stuk meer!
 2. Dank voor je antwoord. Ze zijn bij elkaar gebleven vannacht. Saar heeft Koos inmiddels een keertje gewassen. Verder is ze nog wel wat schrikachtig, ze maakt dat ze wegkomt als hij ineens enthousiast aangehuppeld komt. Ik hoop dat dat verdwijnt als ze helemaal gewend zijn aan elkaar. Ze slapen in elkaars buurt, maar nog niet tegen elkaar aan. Denk dat dit allemaal wel hoopvol is toch voor een geslaagde koppeling? Mijn doel is dat uiteindelijk heerlijk tegen elkaar aan gaan liggen.
 3. Inmiddels heb ik Koos en Saar gekoppeld. Nadat ze best wel heftig op elkaar hebben gereden wil Koos graag languit naast Saar liggen. Saar vindt dat alleen nog erg spannend, zo'n groot konijn dicht tegen zich aan. Die ligt er nog wat minder relaxed bij. Khoop dat het met wat geduld helemaal goed gaat komen. Ze eten allebei goed, maar nog niet echt samen. Is het nou een goed idee om ze 's nachts apart te zetten of gewoon bij elkaar te houden? Dan begint 's Ochtends weer opnieuw de rangorde-bepaling..😏 .
 4. Koos gaat sowieso niet terug naar vorige eigenaar. We hebben hem juist van Marktplaats weggeplukt, omdat hij bij vorige eigenaar alleen zat, in een veelste klein hok in de kamer. Hij werd gratis weggedaan met alle spullen erbij. Dan geef je niet echt veel om je konijn.😥 Konijnenopvang zijn we mee bekend, want ik heb zelf een paar jaar konijnen opgevangen voor de konijnenopvang. Ik vond de konijnen daar op het moment niet geschikt voor onze Saar. Zowel Saar als Koos hebben een vriendelijk, rustig karakter. Komend weekend ga ik m'n best doen om ze te koppelen. Hoop echt dat het een goede match w
 5. Koos is gecastreerd, dat is bevestigd door dierenarts. We gaan geen risico's nemen😊
 6. Onze Saar, een lief medium hangoorkonijn van 1 jaar, is vorige week haar maatje verloren. Dit was een dwerghangoor. Ze is nu erg alleen. Nu hebben we een lieve gecastreerde Franse hangoor ram genaamd Koos, van 8 maanden oud voor haar gevonden. Het verschil in grootte is best groot. Iemand ervaring hoe ik het koppelen het beste aan kan pakken? Koos heeft nog niet eerder met een maatje ssamengeleefd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .