Ga naar inhoud

hillegina

Members
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hillegina

  1. ik heb een vogelbadje waar ze het water uit drinken. Ze krijgen elke dag nieuw water en af en toe maak ik de bak schoon. Vroeger (toen alles slechter was) dronken ze uit een flesje, maar toen ik er twee konijnen bij gaan koppelen en ze een grote ren kregen ben ik eigenlijk een bak gaan gebruiken. Flappie raakte ook wel gefrustreerd van flesjes.

  2. die van mij komen naar me toe. Als ze de deur horen dan komen ze al naar de voederplaats. Ik schep altijd eerst de ren uit en dan komen ze aan mij snuffelen. Geaaid worden vinden ze ook alle drie goed. Als er geen eten nakomt blijven ze ook heel kalm en kan ik ze best een tijdje aaien. En in de weg zitten schijnt ook leuk te zijn. Ik heb wel het idee dat ze van me houden/mij leuk vinden, en dan van mij meer dan van anderen. Hoewel een ander ze ook kan aaien.

  3. dit is duidelijk een verstoord gedragspatroon. Het is net zoiets als nagelbijten, het is heel moeilijk af te leren. Veel afleiding (maatje?) is eigenlijk het enige wat helpt. Als ze zich een moment verveeld zal ze meteen weer beginnen te bijten aan haar pootjes. Het is een soort verslaving als het ware. Afkicken dus...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .