Spring naar bijdragen

hillegina

Members
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door hillegina geplaatst

 1. oké dan ga ik er nog maar eens over denken. De dames doen het prima samen dus misschien laat ik het dan toch maar zo
 2. Het is Maxi-paxi, ze vangen vooral knaagdieren en konijnen op. Ik kan ze op korte termijn goed apart zetten en op lange termijn zullen mijn ouders niet blij zijn met twee rennen dus moeten ze weer terug.... Moeilijk, moeilijk... Misschien kan ik dan beter niet voor die konijnen gaan. Mijn ouders denken er ook wel erg licht over ('Vorige keer ging het toch ook goed?')
 3. neutraal terrein heb ik wel. Maar in de opvang zijn dat de enige konijnen (op een ongecastreerde ram na) ik heb wel wat ervaring met de vorige groepskoppeling van ze maar dat is alles.
 4. ik zou er wel graag twee bij willen koppelen maar de opvang is alleen 's avonds open. Nu moet ik ze van mijn ouders vrijdagavond ophalen (met speeddate) dan met hekjes een stuk van de ren afzetten en zaterdag beginnen met het echte koppelen. (hoe) Zouden jullie dit doen?
 5. wat zielig! Jij en Messi veel sterkte gewenst!
 6. oké bedankt allemaal! Dan kijk ik even rond bij wat opvangen en kijk ik het nog even aan met de dames.
 7. ze zitten nu pas sinds woensdag alleen. Bedankt voor je hulp!
 8. Na het overlijden van Broer Konijn heb ik nu nog twee vijfjarige voedsters (halfzusjes, bij elkaar vanaf enkele weken oud). Ze zijn nu niet heel actief vind ik, maar dat kan terugkomen. Ook is de samenhang wat weg naar mijn idee. Zou ik er goed aan doen om er een of misschien twee ex-rammen aan te koppelen? Ze maken geen echte ruzie overigens.
 9. hillegina

  Dag Broer Konijn

  Anderhalf jaar na zijn eerste liefde laat deze lieve ex-ram nu ook het leven. Ik weet zijn leeftijd niet exact maar hij moet 9 of 10 jaar geweest zijn. Ondanks goede eetlust begon hij te vermageren en werd zijn vacht slechter. Precies deze week was ik zelf niet thuis, dus moest het horen via berichtjes van mijn moeder. Zijn 2 vijfjarige voedsters zitten nu dus zonder ex-ram. Dinsdag sleepte hij met zijn achterlijf en deed ineens weinig meer, woensdag is hij toen heengegaan. Ik ga hem missen maar hij heeft de laatste jaartjes toch fijn mogen doorbrengen bij mij. Rust zacht lieve Broer Konijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .