Spring naar bijdragen

Konijn Jumper

Members
 • Aantal bijdragen

  146
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Konijn Jumper last won the day on 15 April 2019

Konijn Jumper had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

42 Uitstekend

1 Volger

Over Konijn Jumper

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het heeft lang geduurd maar eindelijk heb ik een foto van mijn lieve geflopte dame. Ze doet het regelmatig maar zodra ze denkt ons te zien in het raam, zit ze rechtop. Je ziet haar denken wanneer krijg ik wat lekkers? Bij deze de geflopte foto!
 2. @MichelleloveElmo je weet helaas nooit hoe het komt. Een kleine verandering kan al genoeg zijn om een konijntje zich beter te laten voelen.
 3. Super leuk om te zien! Als mijn konijntjes dit doen wordt ik er altijd blij van.
 4. Mijn man vergeeft me ook niet snel als hij naar de da is geweest. Meestal is hij zo uit geteld dat het een paar uurtjes duurt voor hij me is vergeven.
 5. Dat is inderdaad een opluchting. Hopelijk is het snel over. Jumper is nu ook flink in de rui. Ben hem aan het omkopen met eten zodat ik hem mag kammen. Het lijkt wel of ik een heel konijn van hem afhaal. Ik dacht dat hij al uit de rui was, maar dat blijkt toch niet het geval. Zijn dame ruid helemaal niet. Af en toe een zeer klein plukje maar verder niks. Snap wel dat Joep er flink last van heeft.
 6. Die van liggen gewoon nog lekker warm tegen elkaar aan. Wij hebben ze vanavond weer los gelaten in de tuin. Hier hebben ze veel koelte van de grond. In hun hok had ik voor verkoeling gezorgd. Natuurlijk gaan ze daar niet tegen aan liggen.
 7. Mijn bunny's blijven heel rustig met dit weer. Ze lijken zich aan te passen aan de warmte. Ze liggen meer in plaats van rennen. Beetje hoppen en vooral in de koude grond liggen. Weer hadden al extra schaduw voor ze gemaakt. Hun vacht voelde lekker fris en de oren warm. Vanochtend lagen ze nog lekker warm tegen elkaar aan 🤭
 8. Pdf hebben jullie het ook zo warm? Gelukkig hebben mijn bunny's het wat koeler. De oren warm, maar ze zijn wel lekker actief door de tuin aan het hoppen. Toch merk ik dat ze het warmer hebben dan anders. Veel liggen, niet rennen maar wel liggen en eten!🤣
 9. @Jamesthebunnybutlerziet er zeer mooi uit! Wat voor materiaal is het? En kan het aan de bovenkant ook open?
 10. Ik zit zo even rustig naar Debby te kijken en ze heeft toch wel een beetje weg van mijn Dottie. Ik wens jou en Joep veel geluk samen met Debby!
 11. Super leuk! Ik dacht laatst al hoe zou het met Joep zijn. Maar super leuk dat hij een leuk maatje heeft uitgezocht!
 12. Vanavond me konijntjes verwend. We hadden te veel appels, en een aantal waren al erg slecht. Er waren er nog twee die redelijk goed waren. Deze aan me konijntjes gegeven. Ze vinden het lekker maar eten misschien een achtste op. Toch gaf ik ze de hele appel om te kijken wat ze er mee zouden doen. Nou Dottie gooide met haar appel en Jumpy dacht hoe kan ik er wat af eten. Het leverde leuke foto's op.
 13. Bij Jumper had de opvang eerst gecontact, en hem beschreven. Ik had er bij gezet, bijvoorleur hangoor. Dit nam ze heel serieus. Wij zijn eerst zelf wezen kijken zonder man en hebben haar een uitgebreide omschrijving van hem gegeven. Ze zei oh dat gaat wel goed. Ik was niet meteen gek van haar, maar hij wel. We doen het voor hem! Vertelde ik mezelf. Uiteindelijk is ze bij ons zo veranderd dat we haar super leuk vinden.
 14. Vanochtend de konijntje eten gegeven. Gaat mijn dame zich uit rekken, met een flop tot gevolg. Ze is een pittige dame die zo haar momenten heeft. Het ene moment wil ze niet veel van je weten en het andere moment is ze aanhankelijk voor haar doen. Dus twee aaitjes over haar koppie en dan snel weg rennen. Ik herken me in het verhaal van @Bammyflurry
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .