Spring naar bijdragen

Konijn Jumper

Members
 • Aantal bijdragen

  126
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Konijn Jumper last won the day on April 15

Konijn Jumper had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

34 Uitstekend

Over Konijn Jumper

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Super! Wat een geruststellend. Je ziet wel vaker plaatjes op Pinterest dat konijnen het leuk vinden om hun baasje een hartaanval te geven door te floppen en dan te gaan slapen. Gelukkig was er niks aan de hand.
 2. Kan je hem en haar niet met eten naar buiten lokken?
 3. Het blijft altijd dubbel. Je weet nooit of je het goed doet, maar zolang je het beste met ze voor heeft , dan komt alles goed. @MichelleloveElmo onze Dot kregen we ook erg bang. Met veel geduld, rust en regelmaat hebben we haar goed laten wennen. Ik moet wel zeggen dat mijn mannetje heel erg gesteld is op gezelschap. Hij word chagrijnig als hij geen maatje heeft. Dus daar hebben we mazzel mee gehad. Hij nam haar mee in zijn vertrouwen in ons. Toch hebben we er ruim een jaar over gedaan voor ze echt begon te ontdooien naar ons toe en het ook toe liet dat we haar aaiden enz. Het heeft wel geresulteerd in dat ze flopt, lekker in de tuin sprint en springt.
 4. Bij mij ging op die manier de wc bak met hooi het hele hok door🤣
 5. Vandaag ook. We zijn de schutting aan het vervangen tegen over het hok. Me vriend en zwager gaan naar buiten en de konijnen reageren niet. Ik kom naar buiten en gelijk beginnen ze te rennen. Madame begint op het gaas te graven en meneer aan het hok te knauwen. Ik zeg nee jullie krijgen niks. Zitten ze me allebei heel zielig aan te kijken, en toen dat niet hielp begonnen ze heel schattig en lief naar me te staren. Zo vaak kijk eens hoe lief we zijn? We mogen vast wel een snoepje! Kom ik net terug sta even met de buurvrouw te praten, schiet madame helemaal in de stress omdat de buurman in onze tuin staat om me vriend te helpen met de zware betonnen delen. Ze was het er niet mee eens. Verteld de buurvrouw dat haar kinderen, denk vier en zes, heel blij waren dat de schutting weg ging zodat ze bij de konijnen konden gaan kijken🤣 ik zo, nou het mag best een keer, maar dan maak ik wel een bakje groente klaar zodat ze er echt even van kunnen genieten.(kinderen en konijnen) Ze willen absoluut niet opgepakt worden of knuffelen. Daar gaan die van mij dood van. De buurvrouw keek me een beetje verbaasd aan met een glimlach.
 6. Vandaag zat ik in de tuin in de zon. De konijntjes lekker los in de tuin. Kijk ik rechts naast me, en ik zie een heel schattig wit neusje, besnuffelen wat ik aan het doen was. Op het moment dat ik me hand naar beneden deed, was ze weg! Hihi. Bij mij is Jumper het meest aanhankelijk. Komt waarschijnlijk omdat ik meteen een flinke klik met hem had, de eerste keer dat ik hem zag. Dottie probeerd het meeste uit! Ons onderzoeken, maar owee als we haar proberen aan te halen. Ze vind het niet erg als je haar lokt met eten. Voor haar ben ik de voermachine. En het toch gezellig vinden als wij in de tuin zitten.
 7. Ik heb alleen carpofen gehad. Ze heeft geen testje gedaan van het snot. Ze heeft hem eerst gewogen, toen heeft ze uitgebreid in zijn neusje gekeken. Met een speciaal apparaat in zijn bekje voor zijn voorste kiezen. Ook keek ze naar zijn oogjes maar dat vond ze mee vallen. Ze heeft naar zijn longen en hart geluisterd en Aan zijn buik gevoeld. Ze vond zijn buik soepel. Maar ze vond wel dat hij even een ontstekingsremmer nodig had. Ik heb nog gevraagd naar pasteurnella. Daar was ik bang voor. Ze gaf aan dat hij waarschijnlijk vooral last heeft van het weer.
 8. Konijn Jumper

  Carpofen voor Jumper

  Vandaag toch maar even met Jumper is n Dot naar de dierenarts geweest. Jumper had uit beide neusgaten snot. Dus naar de dierenarts. Longen, hart en buik waren goed. Hij heeft nu carpofen gekregen wat ik over zijn eten moet doen. Nu het grote probleem, hij wil het niet eten. Ik heb een spuitje waarmee ik het uit het flesje kan halen. Heeft iemand nog een idee hoe ik dit makkelijk kan toedienen? Hij moet het twee maal daags.
 9. Die van mij willen het ook echt niet. Mijn man kan ik plukken. Hij verhaart zo erg dat ik de plukken er zo uit kan trekken. Bij haar zag je hier niks van. Vanavond zag ik dat ze wel 1 plukje haar wat ik had kunnen plukken🤣 ze liet me er niet bij.
 10. Mijn dame blijft glad. Je ziet ook niet aan haar vacht dat ze aan het verharen is. Wij vermoeden dat ze een binnen konijn is geweest en dat dit nog moet ontwikkelen of dat zij gewoon een heel andere vacht heeft. Jumper heeft het altijd gehad en hij heeft ook altijd buiten gezeten.
 11. De eerste keer bij ons had hij een "rok". Vanaf de helft van zijn rug was helemaal zomer vacht en glad, de andere helft tot zijn kontje was nog wintervacht. Je zag het verschil. Denk wat jij nu ook ziet bij jou konijntjes
 12. Dottie wordt iets lichter van kleur, en Jumper laat zoveel vacht los dat hij letterlijk een jasje uit doet. Zij heeft alleen heel erg veel zin in de lente🤣
 13. Er mag een slotje op deze discussie. Heb gewoon een hele dominante dame. Denk dat Jumpy van zich heeft afgebeten.
 14. Ik lees Noord Holland. Misschien kan je huisje pluis in Midwoud contacten. Die geeft goed reactie en helpt je ook na de koppeling. Dit haal ik nu even van haar Facebook pagina. Ik quote: Er worden vaak via deze pagina berichten verstuurd maar krijg ze vaak niet binnen en als ik ze binnen krijg kan ik ze soms niet antwoorden. Heel vaag, maar als er vragen zijn dan kan je het beste even appen op 0623937876 Misschien kan ze je helpen.
 15. Voor de moderators deze mag verwijderd worden. Perongeluk twee maal aan gemaakt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .