Spring naar bijdragen

kusjoyce_x

Members
 • Aantal bijdragen

  56
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

27 Uitstekend

Over kusjoyce_x

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Noord-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Ivory, Sylvester, Eve, Oliver
 • Huisdieren
  Konijnen, Kippen, Paarden, Vissen, Postduiven, Hond

Recente profielbezoeken

485 profielweergaven
 1. Ivory & Sylvester + Eve & Oliver
 2. Ik zie dat een opvang bij mij in de buurt vaak bamboe geeft.
 3. De mijne willen alleenmaar kruidenhooi eten... ik laat het in de originele verpakking zitten en bewaar het in een afgesloten kast.
 4. Vandaag is ook weer een erg warme dag... Heb e-i-n-d-e-l-i-j-k een schaduwdoek weten te scoren bij Action, waren echt altijd uitverkocht als ik kwam... Nu alleen nog zien of ze er gebruik van gaan maken. Ze hebben ook tunnels gegraven waar ze regelmatig in zitten dus het is maar afwachten waar ze de voorkeur aan geven. Maar altijd een fijn idee dat ze nog een extra optie hebben voor schaduw. Zal vanavond alvast weer wat flessen invriezen voor morgen. Zit er ook aan te denken om koelstenen te bestellen, zeker voor zaterdag... Voor nu lijken ze in ieder geval nog geen last te hebben van de warmte 🙂
 5. Bij mij ook de ervaring dat houtvezel erg stoft. Ik ben een paar jaar geleden overgestapt op hennepvezel en daar ben ik heel tevreden over.
 6. Klopt inderdaad, eigenlijk was dit een noodoplossing. De panelen ren die ik wilde gebruiken bleef niet stevig staan op de stenen... Ik hoop dat ze binnenkort in hun definitieve verblijf kunnen, deze heeft geen kippengaas. Als ze nu ontsnappen kan het nog niet heel veel kwaad, doordat ze dan in de tuin opgesloten zitten, maar inderdaad qua roofdieren niet handig.
 7. Kleine update: volgens mij gaat het al best goed. Onderstaande video heb ik zojuist gemaakt. De neutrale ruimte is wel veranderd zoals je ziet. Ik had het met de webcam geprobeerd, maar deze wilde niet goed verbinden met de Wi-Fi omdat de neutrale ruimte te ver van het huis af was. We hebben het daarom afgelopen dinsdag verplaatst naar de tuin, waar ik ze vanuit huis door het raam in de gaten kon houden. Vanaf dat ze daar in zaten heb ik ze ook niet meer uit elkaar gehaald. (zoals ik dinsdag ook al liet weten)
 8. Ik heb vanavond pasta gegeten, maar was echt niet lekker helaas. Morgen hopelijk meer geluk...
 9. 7 maart, lijkt al zo lang geleden... Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? (ik hoop dat deze niet al geweest is)
 10. kusjoyce_x

  Wie is...

  Eigenlijk vind ik dat ik hier zelf aan voldoe haha😂 .... is altijd behulpzaam
 11. Het verharen is in volle gang. Het grootste deel is al wel geweest, maar achteraan hangen nog wel wat losse plukken.
 12. Hi, bedankt voor de reacties. Ze zitten inderdaad weer samen en ik zal ze nu ook niet meer uit elkaar halen. Volgens mij ging het vandaag wel goed. Ik zag eigenlijk de zelfde dingen als gisteren en ze zitten nu weer wat te eten. Het zou leuk zijn als ik ze morgen gezellig samen zou aantreffen, maar daar mag ik natuurlijk niet van uit gaan haha.
 13. Ik ben zelf het volgende kwijt: De aanschaf van de konijnen Ik heb zelf mijn konijnen overgenomen van mensen die er vanaf wilde en/of er door omstandigheden niet meer voor konden zorgen, dus hier heb ik niets voor betaald. Dit gaat om 2 voedsters en twee gecastreerde rammen. Natuurlijk is dit niet bij iedereen het geval, de opvang bij ons in de buurt rekent €40,- per konijn. De verblijven Mijn vader heeft de konijnenhokken voor mij zelf gemaakt, dit heeft ongeveer €100 euro gekost voor het hok zelf en het gaas/de palen voor de ren er aan vast ongeveer €60,-. (het gaas heb ik overgenomen van iemand anders voor weinig) Dit is ook afhankelijk van hoe groot je de verblijven wilt maken, mijn rennen zijn 25 m2 per ren dus had ik relatief veel gaas nodig. Je kunt ook kant en klare konijnenhokken kopen, alleen moet je dan wel opletten dat de permanente leefruimte groot genoeg is. Dit is vaak niet het geval bij standaard konijnenhokken. Extra 'eenmalige' kosten - Reismanden €12,- p.s. - Drinkflesjes, voerbakjes, hooiruifjes, zandbakken, pvc tunnels, etc. +/- €150,- - EHBO doosje +/- €40,- Jaarlijkse kosten - Dierenarts consult €21,- - Jaarlijkse vaccinaties €38,90 (per konijn) Maandelijkse/wekelijkse kosten - Brokjes €16,99, ik koop altijd een zak van 20kg en ik voer hier 4 konijnen mee. Ik durf niet exact te zeggen hoe lang ik hier mee doe, maar met 2 konijnen gebruik je natuurlijk ook de helft minder, dus zou je hier wel een behoorlijke tijd mee kunnen doen. - Hooi +/- €10,- per week. (normaal hooi & kruidenhooi) - Groenten +/- €8,- per week. (afhankelijk van wat er o.a. in de aanbieding is bij de supermarkt) - Speeltjes etc. +/- €40,- per 3 maanden. (Ik vind het zelf leuk om af en toe wat nieuwe dingen aan te schaffen omdat het lijkt alsof ze op de oude speeltjes dan alweer uitgekeken zijn.) - Bodembedekking €15,- per maand (€11,- hennepvezel) & (€4,- stro) - Zand voor de zandbak €10,- per 3 maanden. De maandelijkse/wekelijkse kosten en de kosten voor drinkflesjes etc. zijn wel gebaseerd op 4 konijnen, dus voor 2 konijnen zou dit de helft zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .