Spring naar bijdragen

CodyNL

Members
 • Aantal bijdragen

  66
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over CodyNL

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

294 profielweergaven
 1. Ondertussen is hij weer bij gedraait, heb hem toen gewoon een week geen aandacht gegeven, niet op de bank, gewoon in zn ren in zn eigen sop gaar laten koken. Daarna was het opeens afgelopen en was ie juist opeens heel aanhankelijk. Hij is nu 3 en hij was al gecastreerd op het moment dat hij daar oud genoeg voor was om het sproeien te voorkomen, dus dat zal het niet zijn.
 2. CodyNL

  Konijn plotseling territoriaal

  Dus ... Meros heeft wat nieuws verzonnen. Waar we eerst heerlijk samen op de bank konden hangen, af en toe eens even lekker knuffelen en ik me veilig kon bewegen is dat nu ineens omgeslagen. Van de week zat ik zoals altijd samen met Meros op de bank en ik ging even anders zitten waarbij ik mijn voet bewoog, vliegt ie me opeens aan en bijt tot bloedens toe in mijn voet, al proetend en brommend. Meros terug zn ren in. Misschien zijn dag niet .... Volgende dag gewoon weer lekker samen op de bank en ja hoor, ik beweeg mn arm omdat ik anders wilde zitten. PROET!! En hij beet tot bloedens toe in mijn arm. Gisteren weer zo'n geval. Elke keer als ik beweeg gaat hij gelijk in een aggresieve houding en valt me aan. Dat heeft hij nog nooit eerder gedaan en eerlijk gezegt durf ik nu ook niet meer met Meros op de bank te zitten. Ondertussen heb ik al 5 venijnige bijtwonden šŸ˜¢
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .