Ga naar inhoud

3 little couples

Members
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

3 little couples's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. @Evee Bedankt voor je reactie! Het is zo dat ze nu ook al gewend zijn aan graanvrije brokken (supreme science selective graanvrij). Wel granen gaan voeren ben ik huiverig voor omdat ik bang ben dat May dan ook dikker gaat worden. Ik probeer Tula wel extra te voeren maar dat gaat lastig omdat zij en stuk jonger is en super snel eet :). Daarnaast is May een goede hooi eter en Tula minder, hij is wel gek op de Rosewood hooi koekjes. En omdat JR farm grainless one blokken daar qua vorm op lijken is het mogelijk fijn voor hem.
  2. Ik heb een vraagje over het product JR farm grainless one. Het is namelijk zo dat één van mijn konijnen moet aankomen. Hij krijgt beperkt brokjes omdat hij samen woont met zijn vriendinnetje en voor haar is het geen goed idee om aan te komen. Ik geef hem naast zijn hooi, groente en brokjes ook 2 a 3 keer per dag een spuitje met critical care (eet hij zelf uit de spuit graag op). Nu dacht ik, is het qua voedingswaarden een goed idee om standaard ook een blok van JR farm grainless one in het hun verblijf te leggen? Ik ben daar een beetje onzeker over omdat ik zag dat het product niet op de webshop wordt verkocht. Is het een gezond extraatje waar Tula hopelijk wat extra van aan kan komen zonder dat May te dik wordt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .