Ga naar inhoud

Melissa'sBunny's

Members
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

931 profielweergaven

Melissa'sBunny's's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

Over mij

Hallo allemaal leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel <3

Mijn naam is Melissa.
Ik ben 21 jaar oud en woon op mezelf met 2 konijnen en mijn vriend :)
In het verleden heb ik ook 2 konijnen gehad als kind: Bruintje de NL hangoor, voedster  en Snuffel de Hollander, ram.
 

Op dit moment woon ik met deze lieverds: 

Blackie de Teddy dwerg, voedster  ~ 15 december 2015
Brownie de Japanner dwerg, voedster ~ 15 februari 2016

Blackie:
Karakter: Bazig, territoriaal, zelfstandig, snel geïrriteerd en voor niemand bang.
Eigenaardigheden: Ligt graag te chillen op haar rug in het gras, zoekt altijd ruzie met eekhoorns/katten, maakt vaak aparte geluiden als je haar Ego hebt gekrenkt (bijv. nagels knippen of oppakken/aan haar zitten) en loopt daarna heel dramatisch weg met half stampende bewegingen. Kijkt altijd mega boos uit haar ogen. Zit altijd hoog op haar boomstam naar binnen te gluren naar haar baas. Denkt dat ze een hond is. Word panisch als ze eten krijgt en duikt altijd met haar hele lichaam vol in de voerzak. (tja ze zal maar eens overgeslagen worden stel je voor).
Favoriete snack: Pfff haha Blackie lust alles! maar Broccoli en Bleekselderij zijn toch wel het lekkerste als ze mocht kiezen.
Favoriet plekje: Lekker frummelen aan haar pluis kapsel/kraag vind ze heel fijn.
Heeft een hekel aan: niet optijd haar eten krijgen, teveel geaaid worden, Brownie, het kleed waarmee ik haar soms oppak, stoffer en blik (die valt ze aan), als ik het stro niet goed leg in haar hok (het ligt ook nooit goed he).
Lievenlings bezigheid: buiten in de ren lekker gras eten en gek doen & gooien met alles in haar hok van waterbak tot boomstam ze gooit met alles (geen idee hoe ze het doet).
Bijnamen:  Kiek, Kiekje, Satan, Kiko.

Brownie:
Karakter: Eigenwijs, aanhankelijk (extreem), druk (ADHD misschien?) en ze heeft n steekje los zitten.
Eigenaardigheden: Maakt graag kabaal als ze hoort dat een van ons wakker is (halloooo? ik wil  NU aandacht kan me niet schelen dat het 4 uur snachts is), trekt aan haar kleedje net zoals je met een hond zou doen, duikt altijd weg onder je arm als er visite is (help ik wil niet dat ze me zien), Heeft altijd aandacht tekort, likt graag aan de bank (mag ze niet), maakt de meest debiele sprongen altijd en overal, is geobsedeerd door haar knuffelbeest aap. Verstopt zich graag in de speeltunnel.
Favoriete snack: Ieuw ik weet het niet hoor..... is dit wel eetbaar.......? (kieskeurig niet normaal) gedroogde appel stukjes & wortelkoekjes is het enige naast mijn voer dat ik lust. En soms na lang twijfelen lust ik ook wel bloemkool, selderij, paprika & courgette.
Favoriet plekje: overal!!!! als ik maar aandacht krijg!!!! (kriebelen op mn  kop vind ik wel heeeelll fijn).
Heeft een hekel aan: Geen aandacht krijgen, Als mijn baas de hik heeft (dat is zoooo eng) & de stomme rot korrels die ik MOET eten.
Lievenlings bezigheid: Aandacht krijgen! Naast mijn aap zitten en warm tegen hem aan slapen, rondrennen als een debiel maakt niet uit waar.
Bijnamen: Nini, Nininator, Kiki.

 

 


 

 

 

 


 

 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .