Ga naar inhoud

Lilsy

Members
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lilsy

  1. 5 minuten geleden zei Sanne1993:

    Als je het sowieso al overweegde zou ik haar inderdaad laten steriliseren. Een beetje onrust tijdens het eten blijft vaak wel een beetje, maar het zou in ieder geval minder kunnen worden. 

    Hoe bedoel je, onrust tijdens het eten?

  2. Bedankt voor je reactie! 
    Ik maakte me al een beetje zorgen, maar wat jij zegt is eigenlijk best logisch! 
    Blijft dat meestal lange tijd aanhouden, weet je dat? En zou eventuele sterilisatie van moeders kunnen helpen? Het kan op zich geen kwaad natuurlijk..maar sowieso dacht ik er al eens over na om moeders ook te laten helpen ivm verhoogde kans op kanker.

  3. Sinds oktober 2016 heb ik twee lieve konijntjes. Het is een moeder met zoon en de zoon is gecastreerd. Ze zijn super leuk samen en nooit problemen gehad. Alleen sinds vorige week ongeveer, valt het mij op dat de moeder nu regelmatig op zoon 'rijdt' . Ik weet dat het met rangorde te maken heeft maar ik snap niet waar dit gedrag ineens vandaan komt. Heb het nog nooit eerder bij ze gezien. De zoon accepteert het meestal wel, maar loopt soms ook weg. 
    Kan dit een teken zijn van bijv stress of is het normaal als konijnen dit gedrag plots vertonen?

    alvast bedankt voor jullie reactie :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .