Ga naar inhoud

peachy

Members
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

peachy's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Helaas zien we niks geen verbetering met pijnstillers. Hij loopt nog steeds niet, hij staat zelfs niet meer op. Hij eet daarintegen als een bouwvakker maar dus wel liggend. Hebben jullie nog tips of kan ik hem beter laten gaan want zo is het eigenlijk geen konijnenleven meer voor hem maar vind het zo moeilijk om deze beslissing te nemen😔
  2. Ik heb net novacam opgehaald bij de dierenarts. Hij zou nu 2x daags 1 ml mogen hebben? Die doseringen snap ik helemaal niks van, spuitje is ook weer anders. Hij weegt net 1 kg.
  3. EC zou het niet kunnen zijn had de dierenarts gezegd omdat de symptomen niet overeenkomen maar idd meer met artrose, hij kromt/verstijft zn ruggetje ook als je hem voorzichtig wilt oppakken. Pijn stiller zou gevaarlijk zijn voor konijntjes?
  4. Wij hebben een gecastreerde rammetje zitten van 8,5 jaar oud (Teddy dwerg). Hij kan al een paar weken niet meer lopen of staan. We zijn hiervoor naar de dierenarts geweest en die zegt het is ouderdom weinig aan te doen. Hij is verder niet ziek, alert reageert op zijn naam en eet ook als een bouwvakker wel vermagert ondanks het vele voer. Zijn voer en zijn drinken wordt voor zijn neus gezet en hij ligt in een soort hangmatje. Ik vind het heel moeilijk om een beslissing te maken of hij beter ingeslapen moet worden ondanks dat hij nog zo vrolijk is en zo goed eet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .