Ga naar inhoud

Lauraa12

Members
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

283 profielweergaven

Lauraa12's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Dankjewel voor je bericht! Zondagavond ben ik gaan dwangvoeren, aangezien de dierenartsassistente het aanraadde om de nacht te overbruggen. Daarna ging het weer goed met haar en heb ik er verder niks meer mee gedaan. Moet zeggen dat ik er ook geen fan van ben, aangezien het enorm stressvol is voor konijn. Ik heb eventueel wel pijnstilling in huis, maar niet iets specifiek voor maagproblemen helaas. Dat ik veel geld kwijt zou zijn is natuurlijk een bijzaak en weegt niet zwaarder dan de gezondheid van konijn. Momenteel ben ik even aan het wachten. Vorige keer was ze rond 2 uur na de eerste voeding al de oude. Als dat nu weer het geval is, ga ik proberen het weekend te overbruggen. Anders ga ik vanavond al bellen.
  2. Goedenavond, Een paar dagen geleden wilde een van mijn konijnen opeens niet meer eten. Ik heb dwangvoer geprobeerd en daarna ging het weer helemaal goed. Nu heeft konijn weer geen interesse in eten (kan niet met zekerheid zeggen hoe lang al. Gisterenavond was ze nog oké). Dwangvoer ga ik proberen, maar het is niet normaal dat ze hier nu voor de tweede keer in korte tijd last van heeft lijkt me? Vanwege chaos in mijn schema was ik vergeten de waterbakken te ontdooien vandaag, dus ze hebben ook weinig vers water gehad. Het andere konijn heeft nergens last van. Toevoeging: ik weet niet of het relevant is, maar ze ligt veel languit. Gasbuik misschien? Ik heb hier nooit eerder ervaring mee gehad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .