Spring naar bijdragen

Amphitrite

Members
 • Aantal bijdragen

  463
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  14

Amphitrite last won the day on 26 Februari 2017

Amphitrite had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

261 Uitstekend

2 Volgers

Over Amphitrite

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

827 profielweergaven
 1. Amphitrite

  Marter

  Bedankt voor de tips! Ga eens onderzoeken of een extra laag gaas misschien een optie is 🙂
 2. Amphitrite

  Marter

  Bovenkant is helemaal dicht en het gaas is ook gewoon dik, de marter (of wat dan ook) heeft er niet doorheen geknaagd, maar heeft het half uit de constructie getrokken. Blijkbaar was het sterk genoeg om hem op te laten geven, want hij is niet binnengedrongen, maar ik wil gewoon niet dat het nog eens gebeurd en wil weten wat ik nu nog verder kan doen om mijn konijnen te beschermen.
 3. Amphitrite

  Marter

  Hoi allemaal, Ik ben al een tijd niet meer online geweest, maar heb nu wel echt jullie hulp/advies nodig. Ik heb twee schatten van konijnen en ze staan buiten in een mooi hok met (afgesloten) ren (https://www.dehuisdiersuper.nl/konijnenhok-belize-dubbele-ren?gclid=EAIaIQobChMI2NHz8dKN4AIVlcqyCh1pCgb_EAQYAiABEgKNWPD_BwE) Gisterochtend heeft mijn moeder ontdekt dat aan twee kanten er flink aan het gaas getrokken was van buitenaf. Het is best stevig gaas, maar het was er half uit getrokken en met veel pijn en moeite heeft mijn moeder het weer 'teruggebogen'. We vermoeden dat het een marter is geweest die heeft geprobeerd in te breken, we wonen ook redelijk dichtbij de bossen. Een paar maanden terug was ook zoiets gebeurd, maar nu een paar maanden later is er weer een poging gedaan. Wat kunnen we nu het beste doen? Hoe kan ik mijn konijnen beschermen en/of de marter verjagen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .