Ga naar inhoud

nienkeT

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door nienkeT

  1. Hallo,

    Ik heb vandaag in overleg met de dierenarts besloten om nog even aan te kijken hoe het blijft gaan, maar hij was het er mee eens dat het niet lang meer zou/moest duren. De dierenars vroeg ook hoe het andere konijn er mee om ging en dat die wel echt moet weten dat de andere dood is. Anders blijven ze zoeken en raken ze vaak helemaal van slag. Dus hij adviseerde hetzelfde als jou, ander konijn meenemen naar de dierenarts of dode konijntje naderhand mee naar huis nemen. 

    Alvast bedankt voor je advies, ik wilde je dit nog even laten weten.

    Groetjes Nienke

  2. Hallo,

    Ik heb een koppel van 2 voedsters. Een hiervan is oud, stram en heeft veel pijn. Helaas is het beter voor haar om, in overleg met de dierenarts haar in te laten slapen. Maar nu twijfel ik of het goed is om het andere vrouwtje mee te nemen naar de dierenarts of juist niet. Hebben ze steun aan elkaar, geeft dit rust voor beide konijnen. Of is het beter voor het zieke konijn om alleen te gaan. En heeft het konijn die achterblijft daar iets aan qua begrijpen/ afscheid nemen? Wat denken en adviseren jullie?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .