Spring naar bijdragen

Edith

Members
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Edith

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Milou heeft nu zo'n twee jaar EC, misschien zelfs langer. Maar twee jaar geleden is het gediagnosticeerd. Ze heeft al meerdere kuren Fenbendazol gehad, maar helaas blijft het terugkomen. Afgelopen zomer had ze het heel erg te pakken. En sindsdien heeft ze evenwichtsproblemen. Ik denk dat ze al minimaal een halfjaar geen blindedarmkeutels meer eet. Het is inderdaad een dagtaak om haar vacht schoon te houden, want het blijft allemaal plakken. Zo lang ze levenslustig blijft, is het goed. Ze is ook al negen jaar oud, dus ik kan er niet teveel van verwachten. Maar je probeert toch van alles om haar zo vitaal mogelijk te houden. Als er een blindedarmkeutelpreparaat bestond, had ik het gelijk gekocht! Maar inderdaad, misschien heeft ze eerder behoefte aan goede zorg en liefde in haar laatste levensfase. En dat kan ik gelukkig wel geven. Dankjewel!
 2. Mijn konijn heeft EC waardoor ze evenwichtsproblemen heeft. Ze kan niet rechtop staan op haar achterste pootjes. Als ze zichzelf wilt wassen, valt ze om. Ze kan ook geen blindedarmkeutels eten, dan valt ze ook om. Het is nog een levenslustig konijn, maar ik maak me zorgen dat ze niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt doordat ze geen blindedarmkeutels eet. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze toch de voedingsstoffen binnenkrijgt, die ze nodig heeft?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .