Spring naar bijdragen

Nijntje & Caro

Members
 • Aantal bijdragen

  50
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Nijntje & Caro last won the day on 15 November 2016

Nijntje & Caro had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

19 Goed

Over Nijntje & Caro

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik zou proberen om de konijnen deze stress te besparen, omdat konijnen al zo stressgevoelig zijn. Toen de hond van mijn zus de konijnen voor het eerst zag, stoof hij als een gek op de ren af omdat hij met de konijnen wilde spelen. Dit wilde ik niet hebben, dus heb ik de hond aangelijnd en de konijnen los in de tuin gedaan (ze konden wel zelf hun ren in). Hond op een meter of 5 van de konijnenren af. Als het konijn binnen de riemlengte (1,5 m) kwam, kon de hond even snuffelen. De konijnen konden ook zo weer weg van de hond. Op deze manier heb ik geleerd dat de hond niet mag flippen bij de konijnen. Inmiddels leven de konijnen binnen en weet de hond dat hij geen stap over de drempel van de konijnenkamer mag komen. Mijn eigen hond kijkt niet op of om van de konijnen en de konijnen niet van hem 😊
 2. Mijn konijnen hebben samen 9 m2, dus per konijn 4,5 m2. Heb 4 m2 aangevinkt.
 3. ‘s morgens: - 1 lijnzaadbrokje per konijn - 20 gram brokjes (SS met Beaphar) in een voerbal - hooi aanvullen Einde van de middag/begin van de avond: - groente verspreidt door de kamer/in een spel/aan voerboom ’s avonds: - 1 lijnzaadbrokje per konijn - ministukje gedroogd fruit - vers water Een van de konijnen moet wat afvallen, dus ik probeer ze te laten werken voor hun voer. En regelmatig krijgen ze kruiden, op willekeurige momenten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .